Μάρτιος 2016

Νέα επεισόδια εχθές στον Πειραιά με 8 τραυματίες

Περισσότεροι από οκτώ άνθρωποι τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια επεισοδίων που εκδηλώθηκαν αργά το βράδυ της Τετάρτης στις πύλες Ε1 και Ε2 στο λιμάνι του Πειραιά, ανάμεσα σε Αφγανούς και Σύρους.

Ανάμεσα στους τραυματίες, μεταφέρθηκαν δύο, εσπευσμένα στο νοσοκομείο με βαριά τραύματα στο κεφάλι από τη ρίψη πετρών και άλλων διαφόρων αντικειμένων.
Ενώ, οι αστυνομικές αρχές είχαν άμεση επέμβαση ώστε να εξομαλύνουν τα πνεύματα ανάμεσα στις δύο φυλές μεταναστών.

Tags: 

Τροχαίο με νταλίκα στην Εγνατία και άδειασε όλα τα εμπορεύματα

Με εμπορεύματα γέμισε η Εγνατία Οδός στο ύψος της Ν. Καρβάλης Καβάλας λόγω ατυχήματος που είχε νταλίκα μεταφορικής εταιρίας δημοσίας χρήσεως λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας.

Ο οδηγός της νταλίκας εθνικών μεταφορών με προορισμό την Αλεξανδρούπολη, στο ρεύμα καθόδου προς τη Βιομηχανία Φωσφορικών Λιπασμάτων έχασε στιγμιαία τον έλεγχο του οχήματος, πιθανότατα από μετατόπιση φορτίου, με αποτέλεσμα να «διπλώσει» και να αδειάσει όλα τα εμπορεύματα στο δρόμο.

Tags: 

Πύρινη λαίλαπα ξέσπασε στο Σφηνάρι Κισάμου στα Χανιά

Πυρκαγιά ξέσπασε χθες το πρωί το Σφηνάρι Κισάμου, η οποία λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις και απειλεί κατοικίες.

Άνδρες τις Πυροσβεστικής Υπηρεσίας είναι στο σημείο και επιχειρούν να θέσουν υπό έλεγχο τις φλόγες.

Ο διοικητής Πυροσβεστικής Χανίων Δημοσθένης Μπουντουράκης, δήλωσε ότι η πυρκαγιά μαίνεται σε διάσπαρτα μέτωπα και οι ισχυροί άνεμοι δυσχεραίνουν τις προσπάθειες των πυροσβεστών.

Tags: 

Θανατηφόρο τροχαίο στη γέφυρα του Αξιού Θεσσαλονίκης

Ένας 48χρονος έχασε τη ζωή του, στη γέφυρα του Αξιού στη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε προστατευτική μπάρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής εφημερίδας, ο άτυχος 48χρονος ήταν μόνος στο οδόστρωμα εκείνη την στιγμή και οι λόγοι που έχασε τον έλεγχο του αυτοκίνητου του παραμένουν ακόμα άγνωστοι.

Tags: 

Αφγανός σκότωσε 58χρονη Ελληνίδα στη Σκιάθο και τραυμάτισε τον σύζυγό της και την κόρη τους

Για οικονομικές διαφορές ακούγεται στο νησί πως ο 17χρονος υπήκοος τους Αφγανιστάν σκότωσε την 58χρονη γυναίκα και τραυμάτισε σοβαρά τον σύζυγό της και την κόρη τους. Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 02:20 τα ξημερώματα στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής στη Σκιάθο.

Tags: 

Από το καρναβάλι της Πάτρας στο νοσοκομείο

Ώρες αγωνίας έζησε μια παρέα φοιτητών από την Αθήνα, οι οποίοι επισκέφθηκαν την αχαϊκή πρωτεύουσα για το καρναβάλι, αφού έχασαν τη 19χρονη φίλη τους για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Συγκεκριμένα, η παρέα συμμετείχε σε καρναβαλικό γκρουπ, όταν τα μέλη της συνειδητοποίησαν πως έλειπε η νεαρή. Ο φόβος τους ήταν μεγάλος, καθώς η κοπέλα δεν ήξερε καλά την Πάτρα, ενώ το κινητό της είχε κλείσει από μπαταρία. Αν και σημαντικότερο όλων, ήταν το γεγονός πως η 19χρονη είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Tags: 

Ανοίγει το φρούριο των Τρικάλων για να φιλοξενηθούν 200 πρόσφυγες

Τις πύλες του Φρούριου επέλεξαν να ανοίξουν οι δημοτικές αρχές των Τρικάλων και να φιλοξενηθούν από αύριο περίπου 200 πρόσφυγες, οι οποίοι θα καταφθάσουν στην πόλη τους.

Αρχικά για τη φιλοξενία τους είχαν επιλεγεί δύο ιδιωτικοί χώροι που λειτουργούσαν ως σούπερ μάρκετ, αλλά, από ό,τι φαίνεται, ο χρόνος για τη διαμόρφωσή τους δεν επαρκεί.

Υπάρχουν ήδη αντιδράσεις από τους κάτοικους της περιοχής για την επιλογή του κτηρίου, καθώς βρίσκεται εντός του πολεοδομικού ιστού της πόλης και είναι το κυριότερο αξιοθέατο των Τρικάλων.

Tags: 

Στην Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα εξερράγη εμπρηστικός μηχανισμός

Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 04.00 τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ηρακλείου λόγω έκρηξης που σημειώθηκε στο υποκατάστημα της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας στη Λεωφόρο Καλοκαιρινού στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικής εφημερίδας, άγνωστοι δράστες, αφού έσπασαν τη γυάλινη τζαμαρία στην είσοδο του υποκαταστήματος, εισέβαλαν στο χώρο και τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό.

Tags: 

Δεσμεύσαν 4,2 τόνους κηπευτικά

Στη δέσμευση κηπευτικών, συνολικού βάρους 4.228 κιλών, προχώρησαν οι ελεγκτές τροφίμων του Τμήματος Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, στο πλαίσιο των έκτακτων ελέγχων που πραγματοποιούν στην αγορά.

Tags: 

Τροχαίο στη Λάρισα με δύο θύματα

Δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη σήμερα, νωρίς το πρωί, στην εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης, λίγο πριν τον κόμβο Συκουρίου, έξω από τη Λάρισα.

Κάτω από αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες, ΙΧ αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν ένας άνδρας και μία γυναίκα, με κατεύθυνση προς τη Θεσσαλονίκη, «καρφώθηκε» στην καρότσα προπορευόμενου φορτηγού οχήματος. Επιτόπου έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας, του ΕΚΑΒ και δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με έξι άνδρες, που απεγκλώβισαν και ανέσυραν νεκρούς από το ΙΧ τους δύο επιβαίνοντες.

Tags: