Φεβρουάριος 2016

H αναισθησιολόγος της μικρής Μελίνας έχασε το φάκελο

Εμπόδιο εμφανίζεται στην εξέλιξη της υπόθεσης της 4χρονης Μελίνας που άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο έπειτα από επέμβαση ρουτίνας. Ο φάκελος της αναισθησιολόγου, που συμμετείχε στην επέμβαση της αδικοχαμένης Μελίνας Παρασκάκη, χάθηκε.

Στον πάγο παραμένει, συνεπώς η υπόθεση της πειθαρχικής δίωξης της αναισθησιολόγου του Βενιζελείου, η οποία κατηγορείται για κλοπή ναρκωτικών φαρμάκων.

Tags: 

Απαντά ο δήμος Λέσβου στην «Bild»

Μετά από την έντονη αντίδραση του δήμου Λέσβου που προκάλεσε το χθεσινό άρθρο της γερμανικής εφημερίδας «Bild», με τίτλο «Λέσβος, το νησί των νεκρών προσφύγων», ο δήμος απαντά και αναφέρει «Στείλαμε μάθημα – μήνυμα ανθρώπινης αλληλεγγύης σε όλο τον κόσμο».

Tags: 

Πάρτι με ναρκωτικά και όργια οργάνωναν επιχειρηματίες στο Ηράκλειο

Πάρτι με ναρκωτικά και ρωμαϊκά όργια διοργάνωναν τις επόμενες ημέρες σε δημοφιλές μπαρ της πόλης με τη συμμετοχή, μάλιστα, μελών της «υψηλής» κοινωνίας του Ηρακλείου.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών είχαν πληροφορίες για την επικείμενη διάθεση των ναρκωτικών και είχαν στοχοποιήσει τους διοργανωτές, οι οποίοι ήταν δύο Έλληνες, ηλικίας 41 και 32 χρονών.

Tags: 

Στην Καβάλα έπεσαν θύματα απάτης

Πρόσφατα εξιχνιάστηκε η υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου που είχε δημιουργήσει ένας 52χρονος για δήθεν πωλήσεις κινητών τηλεφώνων.

Ύστερα από έρευνα των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας ανακάλυψε την απάτη σε βάρος του 41χρονου άνδρα και προχώρησε στη σύλληψη του 52χρονου δράστη.

Σε αγγελία που εντόπισε ο 41χρονος σε διαδικτυακή σελίδα, την οποία είχε αναρτήσει ο 52χρονος δράστης, όπου αφορούσε πώληση κινητού τηλεφώνου, ο ενδιαφερόμενος κάλεσε για πληροφορίες.

Tags: 

Νεκρός ψαράς στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης

Στις 07.15 το πρωί της Δευτέρας ανασύρθηκε νεκρός ένας 65χρονος άνδρας στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, δίπλα από τον Ναυτικό Όμιλο.

Τον 65χρονο άνδρα ανέσυραν άνδρες του Λιμενικού Σώματος Αλεξανδρούπολης, τυλιγμένο με την πετονιά με την οποία ψάρευε από τα ξημερώματα στην προβλήτα τους λιμανιού. Η πιθανότερη αιτία του θανάτου του άτυχου άνδρα είναι ανακοπή καρδιάς.

Τη σορό παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, προκειμένου να γίνει νεκροψία - νεκροτομή ώστε να αποσαφηνιστούν τα αίτια θανάτου.

Tags: 

Λόγω καιρού και κινητοποιήσεων μειώθηκαν οι πρόσφυγες

Μειωμένος εμφανίζεται αυτές τις ημέρες ο αριθμός των προσφύγων και μεταναστών που διαμένουν στα κέντρα φιλοξενίας της Αττικής, αλλά και όσων φτάνουν στην Ειδομένη.

Λόγω των καιρικών συνθηκών και των αγροτικών κινητοποιήσεων φαίνεται πως οδήγησαν σε περιορισμό των αφίξεων μεταναστών στην Ελλάδα την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο δεν διατηρήθηκε και για τις επόμενες ημέρες το ίδιο.

Tags: 

Νεκρός μέσα στο σπίτι του βρέθηκε ηλικιωμένος

Λίγο πριν από τις 22:00 το βράδυ της Τρίτης βρέθηκε ο ηλικιωμένος άντρας, 70 ετών περίπου, σε κατοικία επί της οδού Σισίνη, κάτω από την πλατεία του Αγίου Γεωργίου στην Πάτρα.

Ο ηλικιωμένος δεν είχε δώσει σημεία ζωής εδώ και μέρες και συγγενικό του πρόσωπο τον αναζήτησε . Ειδοποίησε την αστυνομία για να πάνε στο σπίτι του ηλικιωμένου. Μόλις εισέβαλαν στο σπίτι του 70χρονου τον αντίκρυσαν νεκρό στο πάτωμα.

Tags: 

Πρόσωπο με πρόσωπο με τον ληστή στα Ιωάννινα

Μέσα στο σπίτι τους, είχαν την «τύχη» να αντικρύσουν το ληστή, γνωστός επιχειρηματίας των Ιωαννίνων, μαζί με την σύζυγό του.
Άγνωστος δράστης, παραβιάζοντας την πόρτα, εισήλθε στην οικία τους, στην Νεοκαισάρεια Ιωαννίνων.

Λίγο μετά της τρεις και μίση μετά τα μεσάνυχτα, ο δράστης εισέβαλε στο σπίτι του επιχειρηματία, πιστεύοντας πως δεν υπάρχει κανείς μέσα. Το ζευγάρι αναστατώθηκε από το θόρυβο του δράστη, ξύπνησε και ήρθε αντιμέτωπο με τον άγνωστο ληστή.

Tags: 

Ο Στάθης Στιβακτάκης στην σημερινή πορεία

Γνωστός σε όλο το πανελλήνιο πλέον είναι ο Στάθης Στιβακτάκης, από τα Βορίζια της Κρήτης. Η απεργιακή συγκέντρωση ήταν η αφορμή για να γίνει γνωστός, και το όνομα του να μας απασχολεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο Στάθης και σήμερα έδωσε δυναμικό παρών σε αυτήν την απεργιακή κινητοποίηση. Με μια ελληνική σημαία επάνω στο τρακτέρ του, φαίνεται σήμερα ο νεαρός αγρότης να διαμαρτύρεται μαζί με τους συναδέλφους του για το Ασφαλιστικό.

Όλη η Ελλάδα βρισκόταν στο πλάι του νεαρού σήμερα, καθώς πολλές εργασιακές ομάδες συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις.

Tags: