Ιανουάριος 2016

Ξεκίνησαν οι πληρωμές στους παραγωγούς ρυζιού

Αποκλειστικά από εθνικούς πόρους ξεκίνησε η πληρωμή του προγράμματος διανομής δωρεάν ρυζιού στους δικαιούχους που επιλέχθηκαν για την υλοποίηση κατά το 2015.

Μετά από σχετικές αποφάσεις του αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάρκου Μπόλαρη, το εθνικό πρόγραμμα δωρεάν διανομής ρυζιού σε απόρους άρχισε να πραγματοποιείται.

Το πρόγραμμα χρηματοδοτήθηκε αποκλειστικά από εθνικούς πόρους, διανεμήθηκαν σε όλη τη χώρα πάνω από 4.000 τόνοι ρυζιού, το οποίο παρείχαν εγχώριοι παραγωγοί και η συνολική δαπάνη φτάνει τα 3,8 εκατ. ευρώ.

Tags: 

Χωρίς νερό θα βρεθούν στην Πάτρα

Την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016 και από τις 8:00 το πρωί έως τις 16:00 το απόγευμα θα πραγματοποηθούν προγραμματισμένες διακοπές υδροδότησης σε 5 περιοχές της Πάτρας.

Λόγω εργασιών στο δίκτυο ίδρευσης θα ύπαρχει πλημμελής υδροδότηση έως και πλήρης διακοπή νερού στις παρακάτω περιοχές : Μιντιλόγλι, Δρεσθενά, Βραχναίϊκα, Ροϊτικα, Μονοδένδρι.

Η ΔΕΥΑΠ ανακοινώνει πως θα περιορίσουν την κατανάλωση νερού σε όσο το δυνατόν χαμηλότερα επίπεδα και θα καταβάλουν προσπάθεια για την μείωση του χρόνου διακοπής υδροδότησης.

Tags: 

Σπείρα πλανόδιων πωλητριών

Τις πλανόδιες πωλήτριες ειδών οικιακής χρήσης, σκέφτηκαν να παριστάνουν οι τέσσερις γυναίκες από την Θεσσαλονίκη, για αρπάζουν χρήματα, κοσμήματα και χρυσές λίρες από ανυποψίαστους υποψήφιους καταναλωτές.

Εξιχνιάστηκαν επτά περιπτώσεις διαρρήξεων σπιτιών στο κέντρο της πόλης, οι οποίες υπέδειξαν στις αρχές τους δράστες, όπου ήταν οι τέσσερις γυναίκες.

Από έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, οι γυναίκες από τις διαρρήξεις τους είχαν συγκεντρώσει το ποσό άνω των 21.500 ευρώ.

Tags: 

Δεύτερη η χώρα μας στη διακίνηση

Σοκάρουν τα αποτελέσματα της έρευνας που θέλουν τη χώρα μας δεύτερη στην διακίνηση ναρκωτικών από τις αρχές του 2015.

Η παράνομη πώληση των ναρκωτικών ουσιών γίνεται πολλές φορές κάτω από τα μάτια της ΕΛ.ΑΣ που για κάποιο λόγο εθελοτυφλεί.

Tags: