Νοέμβριος 2015

48χρονη αυτοκτόνησε για να μην δικαστείαυτοκτον

Στην αυτοκτονία οδηγήθηκε μία 48χρονη γυναίκα, μητέρα δύο παιδών, η οποία κατηγορήθηκε για επίθεση κατά του ηλικιωμένου πεθερού της και κατέληξε να δικάζεται για την υπόθεση που περιέργως πήρε μέχρι και τηλεοπτικές διαστάσεις.

Ο λόγος για την Sarah Jane Hankins, μία μαγείρισσα σε σχολείο για παιδιά με ειδικές ανάγκες, η οποία ήταν γνωστή σε όλους για την ευγένεια και την καλοσύνη της. Αγαπούσε πολύ τα παιδιά και φρόντιζε με κάθε τρόπο να προσφέρει όσο μπορεί.

Tags: 

Κίνα: Έρχεται το πρώτο εργοστάσιο κλωνοποίησης ζώων.

Με μία νέα πρωτοπορεία εμφανίζονται και πάλι οι Κινέζοι, οι οποίοι δήλωσαν πρόσφατα πως ετοιμάζονται να εγκαινιάσουν το πρώτο παγκοσμίως εργοστάσιο κλωνοποίησης ζώων.

Το ιδιαίτερο αυτό εργοστάσιο θα κατασκευαστεί στην πόλη Τιανζίν, ενώ το κόστος του αναμένεται να αγγίξει τα 32 εκατομμύρια ευρώ. Στο εργοστάσιο αυτό, μεταξύ άλλων, θα παράγονται σκύλοι, κρέας αλόγου αλλά και βοδινό κρέας.

Tags: 

Τραγωδία στη Λευκάδα: Ηλικιωμένη καταπλακώθηκε απο βράχο.

Μία οικογενειακή τραγωδία έχει συγκλονίσει το νησί της Λευκάδας που τις τελευταίες ημέρες μετράει τις πληγές της απο τον καταστροφικό σεισμό που την χτύπησε.

Συνολικά μέχρι στιγμής 4 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους και σε αυτά έρχεται να προστεθεί μία ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία καταπλακώθηκε απο βράχο που έπεσε κατά τη διάρκεια του σεισμού.

Tags: 

Επείγουσα προσγείωση αεροπλάνου μετά απο απειλή βόμβας.

Αναγκαστική και επείγουσα προσγείωση χρειάστηκε να κάνει ένα αεροπλάνο με 161 επιβαίνοντες που ταξίδευαν απο τη Βαρσοβία για το αιγυπτιακό θέρετρο Χουργάντα, στην πόλη Μπουργκάς της Βουλγαρίας μετά απο απειλή πως έχει τοποθετηθεί βόμβα στο αεροσκάφος.

"Το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο Μπουργκάς στις 05.48″ (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας) μετά το αίτημα των πιλότων της πτήσης LLP8015 από τη Βαρσοβία στη Χουργάντα να κάνει επείγουσα προσγείωση, έπειτα από πληροφορία για την παρουσία εκρηκτικών στο αεροπλάνο".

Tags: 

Η ζηλιάρα σύζυγος και το απόλυτο comeback!

Όταν η 27χρονη Jessica Morris προχώρησε για να πάρει παραγγελία απο το χαριτωμένο ζευγάρι που έκατσε στο πόστο της, ούτε που μπορούσε να φανταστεί πώς θα εξελισσόταν αυτή η βάρδια στη δουλειά της.

Η σερβιτόρα πήρε παραγγελία απο το ζευγάρι, έφερε στην πορεία τα φαγητά και στο τέλος πήγε το λογαριασμό. Αυτό που αντίκρυσε όταν πήγε να πληρωθεί, την άφησε με το στόμα ανοικτό.

Tags: 

Ηλικιωμένη κατέστρεψε την περιουσία της πριν αποβιώσει.

Μία Αυστριακή γυναίκα ηλικίας 85 ετών πήρε τη μεγάλη απόφαση και έσκισε ένα ένα όλα τα χαρτονομίσματα αξίας 1 εκατομμύριου, προκειμένου να μην μπορέσουν οι κληρονόμοι της να πάρουν δεκάρα τσακιστή!

Όπως μετέδωσε σήμερα το Γαλλικό Πρακτορείο, η ηλικιωμένη είχε εισαχθεί μόλις πέντε ημέρες πριν το θάνατο της σε οίκο ευγηρίας, παρά τη θέληση της όμως. Έτσι πήρε τη μεγάλη απόφαση να εκδικηθεί τους συγγενείς, αφήνοντας τους ως κληρονομιά ένα μεγάλο μηδενικό!

Tags: 

Κύπρος: Άγρια δολοφονία 35χρονης αλλοδαπής.

Νεκρή στο διαμέρισμα όπου κατοικούσε βρέθηκε μία 35χρονη Μολδαβή, στη Λάρνακα, σε κατάσταση προχωρημένης σήψης. Η σορός της βρέθηκε δεμένη πισθάγκωνα, με πολλαπλούς μώλωπες, ενδείξεις που οδήγησαν την αστυνομία στο συμπέρασμα πως πρόκειται καθαρά για πράξη δολοφονίας.

Οι ιατροδικάστες που πραγματοποίησαν τη νεκροψία στη σορό της άτυχης γυναίκας, διαπίστωσαν πως ο θάνατος της προήλθε απο ασφυξία, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη εισρόφηση αίματος και σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Tags: