Ιούνιος 2015

Συνελήφθη 40χρονη με πλαστά xαρτονομίσματα.

Με χειροπέδες κατέληξε χθες το μεσημέρι μια 40χρονη γυναίκα από τη Βουλγαρία, η οποία κατηγορείται για κυκλοφορία παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων, στη Ζάκυνθο.

Όπως γνωστοποιήθηκε από την τοπική αστυνομία, η αλλοδαπή μετέβη σε υποκατάστημα τράπεζας και επιχείρησε να ανταλλάξει 11 χαρτονομίσματα των 100 δολαρίων, δηλαδή αξίας 1.100 δολαρίων, με ευρώ.

Έγινε γρήγορα αντιληπτό απο τον εργαζόμενο της τράπεζας πως τα χαρτονομίσματα ήταν πλαστά, με αποτέλεσμα να κατασχεθούν και η 40χρονη να συλληφθεί αμέσως και να οδηγηθεί υπό κράτηση μέχρι να παρουσιάστεί ενώπιον του Εισαγγελέως.

Tags: 

ΗΠΑ: Τραγικό φονικό - Νεκρή τετραμελής οικογένεια.

Ανήμερα της γιορτής του Πατέρα αποφάσισε ένας 29χρονος άντρας απο τη Γιούτα των ΗΠΑ να σκορπίσει τον τρόμο και τη θλίψη στην οικογένεια του, σκοτώνοντας τη νεαρή γυναίκα τους και τα δύο ανήλικα παιδιά τους ενώ στην πορεία έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και έδωσε τέλος και στη δική του.

Τα θύματα ανακάλυψε ο αδερφός της 26χρονης Σάρα, της γυναίκας του στυγνού δολοφόνου. Αποφάσισε να πάει να τους επισκεφτεί στο σπίτι, μιάς και τηλεφωνούσε όλη μέρα και κανείς δεν απαντούσε.

Tags: 

Σοκ στην Τρίπολη με φονικό ξυλοδαρμό 42χρονης.

Την κοινωνία της Τρίπλης έχει συγκλονίσει η υπόθεση της σοκαριστικής δολοφονίας μία 42χρονης γυναίκας, η οποία ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου απο τον 31χρονο σύντροφο της, μέσα στο δημοτικό πάρκο.

Ο 50χρονος δράστης, συνελήφθη σήμερα τις πρώτες πρωϊνές ώρες και οδηγήθηκε στο τμήμα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 50χρονος χτύπησε με χέρια και με πόδια τη 42χρονη σύντροφο του στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να η ίδια να χάσει τις αισθήσεις και να πέσει κάτω.

Tags: 

Ισπανία: Το τραγικό λάθος ενός σερβιτόρου κόστισε μία αθώα ζωή.

Νεκρός κατέληξε ένας ανυποψίαστος άντρας, ο οποίος επισκέφτηκε γνωστό εστιατόριο, στην περιοχή Καστιγιόν στην Ισπανία, για να δειπνήσει.

Όπως έγινε γνωστό, ο άτυχος 50χρονος, διαζευγμένος και πατέρας δύο παιδιών, επισκέφτηκε το εν λόγω εστιατόριο για να πάρει το γεύμα του. Μαζί με το φαγητό, παρήγγειλε και το καθιερωμένο ποτηράκι με κρασί που συνήθιζε να απολαμβάνει. Αυτό έμελλε να είναι και το τελειωτικό "χτύπημα".

Tags: 

Μίσιγκαν: 58χρονος σκότωσε το γιο του και μετά αυτοκτόνησε.

Μία υπόθεση δολοφονίας-αυτοκτονίας έχει συγκλονίσει την κοινωνία του Μίσιγκαν, με δράστη έναν 58χρονο άντρα, ο οποίος όπως όλα δείχνουν πυροβόλησε και σκότωσε τον 20χρονο γιο του, προτού στρέψει το όπλο στον εαυτό του.

Πατέρας και γιος βρέθηκαν νεκροί την Παρασκευή, μέσα στο σπίτι στο οποίο κατοικούσαν μαζί. Όπως έγινε γνωστό, ο 58χρονος άντρας υπέφερε απο σοβαρά προβλήματα υγείας και φοβόταν πως θα πεθάνει και δεν θα υπάρχει κανείς για να προσέξει τον 20χρονο γιο του, ο οποίος ήταν αυτιστικός.

Tags: 

Αυτός είναι ο 17χρονος που έκανε βουτιά θανάτου απο το Νοσοκομείο Χανίων.

Σε βαθιά θλίψη έχει βυθιστεί η κοινωνία των Χανίων με τον ξαφνικό θάνατο του 17χρονου μαθητή του μουσικού σχολείου, ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά απο πτώση απο τον 5ο όροφο του Νοσοκομείου Χανίων.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ο νεαρός μαθητής πήγε στο νοσοκομείο ως επισκέπτης και, κάτω απο αδιευκρίνιστες συνθήκες, βγήκε στο μπαλκόνι του 5ου ορόφου και βρέθηκε στο κενό.

Tags: 

Αγγλία: Νευρίασε, του έκοψε κομμάτι απο τα χείλη και το έφαγε.

Σάλο έχει ξεσπάσει στην Αγγλία με την υπόθεση μίας αρκετά ευέξαπτης γυναίκας, η οποία δάγκωσε τα χείλη ενός άντρα τόσο δυνατά που του έκοψε κομμάτι, το οποίο και έφαγε στο τέλος.

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια ενός πάρτυ. Η 27χρονη Katrina Morrison είχε καταναλώσει αρκετό αλκόολ και παρενοχλούσε όλους τους άντρες στο πάρτυ και ιδίως όσους συνοδευόντουσαν απο τη σύντροφο ή τη σύζυγο τους.

Tags: 

Κρήτη: Μοτοσυκλετιστής παρέσυρε ζευγάρι τουριστών.

Σάλο έχει ξεσπάσει στην Κρήτη με την υπόθεση του τραυματισμού και την εγκατάλειψης ενός ζευγαριού βρετανών τουριστών, τους οποίους παρέσυρε και τραυμάτισε ένα οδηγός μηχανής.

Το περιστατικό συνέβη στις Γούβες του Ηρακλείου, τα μεσάνυχτα της Τρίτης. Οι ανυποψίαστοι τουρίστες προχωρούσαν πεζοί όταν εμφανίστηκε ο μοτοσυκλετιστής, κινούμενος με μεγάλη ταχύτητα.

Tags: 

Μητέρα προσπάθησε να γιατρέψει τον ομοφυλόφιλο γιο της, κάνοντας σεξ μαζί του.

Χαμός επικρατεί στην Ινδία, όπου μία γυναίκα φαίνεται πως βίασε τον ίδιο της το γιο, προκειμένου να τον γιατρέψει απο την ομοφυλοφιλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που ήρθαν στη δημοσιότητα, το περιστατικό συνέβη στην πόλη Bangalore. Γενικά, δεν θεωρείται ξένη μία τέτοια προσέγγιση θεραπείας στις ινδικές οικογένειες.

Tags: