Απρίλιος 2015

Bόλος: 67χρονη αυτοκτόνησε με μία πλαστική σακούλα στο κεφάλι.

Τέλος στη ζωή της αποφάσισε να δώσει μία 67χρονη γυναίκα απο τη Νέα Δημητριάδα Βόλου, η οποία αυτοκτόνησε τοποθετώντας μία πλαστική σακούλα πάνω απο το κεφάλι της και προκαλώντας στον εαυτό της ασφυξία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η 67χρονη χρησιμοποίησε μία χοντρή σακούλα σκουπιδιών, την οποία έδεσε σφικτά γύρω απο το λαιμό. Το άψυχο σώμα της ανακάλυψε ο γιος της, επιστρέφοντας απο τη δουλειά.

Tags: 

Κρήτη: Ηλικιωμένος αυτοκτόνησε πέφτοντας απο το μπαλκόνι.

Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι στο Κατσαμπά Ηρακλείου μετά την ξαφνική είδηση του θανάτου ενός ηλικιωμένου συμπολίτη του, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του, πέφτοντας απο το μπαλκόνι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος υπέφερε χρόνια απο αλτσχάϊμερ. Σήμερα το μεσημέρι, βγήκε στο μπαλκόνι του σπιιτού του που βρίσκεται στον τρίτο όροφο μίας πολυκατοικίας, και αφού έκατσε λίγη ώρα, έκανε βουτιά θανάτου μπροστά στα έκπληκτα μάτια των γειτόνων του.

Tags: 

Στη φυλακή ο νοσοκόμος που βίασε ναρκωμένους ασθενείς.

Σε 18 χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε ο 29χρονος νοσοκόμος-τέρας, ο οποίος βρέθηκε αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες βιασμού έναντι ασθενών, όσο εκείνοι βρίσκονταν σε κατάσταση νάρκης.

Ο δράστης, ο οποίος εργάζεται σε νοσοκομείο της Οξφόρδης, είχε φροντίσει να μαγνητοσκοπήσει όλες τις συνευρέσεις τους με τους αναίσθητους ασθενείς, κρατώντας μάλιστα όλο το οπτικοακουστικό υλικό στον υπολογιστή του σπιτιού του, ο οποίος κατασχέθηκε απο την αστυνομία για περαιτέρω έλεγχο.

Tags: 

Θρήνος για την 24χρονη που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο.

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία της Νέας Αρτάκης με τον απρόσμενο θάνατο της 24χρονης Γιώτας Κυράνα, η οποία έχασε τη ζωή της σε τροχαίο, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Όπως έγινε γνωστό απο τις Αρχές, η νεαρή κοπέλα βρισκόταν στο αμάξι και κινούταν επί της Λεωφ. Πλαστήρα, στη Νέα Αρτάκη, στις 6 παρά τέταρτο το πρωϊ.

Κάτω απο αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του αμαξιού και κατέληξε πάνω σε ένα ελαιόδεντρο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Tags: 

Ένα γλύκισμα μαριχουάνας τον έκανε να πηδήξει στο κενό.

Αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη βρίσκεται πλέον μία γυναίκα απο το Κολοράντο, η οποία έδωσε στο γιο της ένα γλύκισμα με μαριχουάνα, προκαλώντας του παραισθήσεις οι οποίες τον οδήγησαν να κάνει βουτιά στο κενό απο το παράθυρο του σπιτιού τους.

Η 38χρονη Τζουλίν Τζαμπλόνσκι θέλησε να εκμεταλλευτεί τη νέα νομοθεσία που επιτρέπει τη χρήση κάνναβης και να κάνει έκπληξη στο 19χρονο γιο της, δίνοντας του ένα μπράουνι με γέμιση...μαριχουάνας.

Tags: 

Μακάβριο εύρημα σε παραλία στα Χανιά.

Αντιμέτωπος με ένα μακάβριο εύρυμα βρέθηκε ένας δύτης, ο οποίος είχε βουτήξει στο βυθό της θάλασσας, σε πολύ κοντινή απόσταση απο την πολυσύχναστη παραλία των Αγίων Αποστόλων, στα Χανιά.

Όπως έγινε γνωστό, ο δύτης ανακάλυψε ένα ανθρώπινο κρανίο, το οποίο και έφερε αμέσως στην επιφάνεια. Αμέσως κλήθηκε το Λιμεναρχείο Χανίων, άντρες του οποίου έσπευσαν να το παραλάβουν.

Tags: 

Ένα 13χρονο ο δράστης του φονικού στη Βαρκελώνη.

Στιγμές πανικού έζησαν οι μαθητές και οι καθηγητές ενός σχολείου στη Βαρκελώνη, όπου ένας νεαρός σκότωσε έναν καθηγητή και τραυμάτισε 4 ακόμα άτομα, δεν γνώριζαν όμως αν πρόκειται για μαθητή του σχολείου ή για κάποιον άγνωστο.

Όπως ανακοινώθηκε απο τις Αρχές, ο δράστης είναι ένας 13χρονος μαθητής του εν λόγω σχολείου. Ο Δαβίδ Χουράδο Φερνάντεθ, ο οποίος είναι επίσης καθηγητής στο σχολείο αυτό, περιέγραψε τί ακριβώς συνέβη τη στιγμή που ήρθε αντιμέτωπος με το νεαρό, μόλις εκείνος είχε σκοτώσει τον άλλο καθηγητή.

Tags: 

Στη φυλακή μητέρα που σκότωσε 6 απο τα παιδιά της.

Αντιμέτωπη με ισόβια κάθειρξη βρίσκεται πλέον μία 40χρονη γυναίκα απο τη Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών, η οποία σκότωσε 6 απο τα νεογέννητα μωρά της και αναγκάστηκε να ομολογήσει τη πράξη λίγους μήνες πριν.

Ο λόγος για την Μέγκαν Χάντσμαν, η οποία συνελήφθη σχεδόν ένα χρόνο πριν, όταν η αστυνομία ανακάλυψε τις κούτες μέσα στις οποίες είχε τοποθετήσει τα άψυχα κορμιά των βρεφών.

Tags: 

Ληστεία σε σουπερμάρκετ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Μία ληστεία κινηματογραφικών διαστάσεων εξελίχθηκε χθες αργά το απόγευμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, σε ένα σουπερμάρκετ στην οδό Ολυμπιάδος.

Όπως έγινε γνωστό απο τις Αρχές, οι δράστες πραγματοποίησαν ένοπλη ληστεία, αφαιρώντας το συνολικό ποσό των 7.000 ευρώ απο το κατάστημα.

Στην προσπάθεια να διαφύγουν, εξαπέλυσαν πυρ κατά των αστυνομικών που είχαν κληθεί στο σημείο, χωρίς ευτυχώς να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός. Δημιουργώντας τον επικίνδυνο αυτό αντιπερισπασμό, κατάφεραν να ξεφύγουν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Tags: 

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα στον Κολωνό.

Συνελήφθησαν τέσσερις αλλοδαποί, χθες, στον Κολωνό, από άντρες του Τμήματος Δυτικής Αττικής, για παράνομη κατοχή και διακίνηση λαθραίων τσιγάρων και χύμα καπνού.

Tags: 

Σελίδες