Δεκέμβριος 2014

Τραγωδία στον Καναδά με μαζική δολοφονία.

Συνολικά εννιά άτομα, επτά ενήλικες και δύο παιδιά, βρέθηκαν δολοφονημένα σε σπίτι στο Έντμοντον του Κανάδα, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Αστυνομία.

Το στυγερό έγκλημα έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία. Τα θύματα είναι δύο ανήλικα παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, τέσσερις γυναίκες και τρεις άντρες, εκ των οποίων ο ένας είναι και ο δράστης.

Tags: 

Του πήραν και το σκύλο...

Τον περασμένο Νοέμβριο έγινε μια διάρρηξη σε ένα σπίτι στους αμπελοκήπους αττικής.
Οι διαρρήκτες άνοιξαν το σπίτι και μέσα βρήκαν μαζί με ένα μεγάλο ποσό σε μετρητά που αμέσως τσέπωσαν, ενα μισοπεθαμένο μπουλντόγκ το οποίο είχε παρατήσει ο ιδιοκτήτης του κλειδωμένο στο σπίτι χωρίς φαγητό και νερό.
Οι διαρρήκτες αφού έκαναν άνω κάτω το διαμέρισμα βρήκαν πορνογραφικό υλικό με ζωοφιλικό περιεχόμενο καθώς και 2 servers οι οποίοι δούλευαν νυχθημερόν.Έφτιαξαν έτσι ένα πακέτο με όλα τα στοιχεία και μόλις βγήκαν το ταχυδρόμησαν στην ασφάλεια αττικής.

Tags: 

Λήστεψαν και μαχαίρωσαν έγκυο γυναίκα.

Τον απόλυτο τρόμο έζησε τα ξημερώματα μία 26χρονη έγκυος γυναίκα στα Πατήσια, η οποία δέχτηκε επίθεση απο ληστές και κατέληξε μαχαιρωμένη στην κοιλιά.

Η άτυχη γυναίκα, η οποία μάλιστα είναι μητέρα έξι ακόμα παιδιών, βγήκε για να πάει στο περίπτερο. Βγαίνοντας όμως απο την είσοδο της πολυκατοικίας της, δέχτηκε αμέσως επίθεση απο δύο άγνωστους δράστες, οι οποίοι χωρίς δισταγμό, την μαχαίρωσαν στην κοιλιά και στην πορεία διέφυγαν ανενόχλητοι, έχοντας πρώτα αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 160 ευρώ, καθώς και μία χρυσή αλυσίδα για το λαιμό.

Tags: 

Τραγωδία στους Γαργαλιάνους με απαγχονισμό 42χρονου.

Στη θλίψη έχει βυθιστεί απο το πρωϊ η τοπική κοινωνία στους Γαργαλιάνους, μετά απο την είδηση του θανάτου ενός 42χρονου ημεδαπού, ο οποίος βρέθηκε κρεμασμένος μέσα στο σπίτι του.

Το πτώμα του άτυχου άντρα εντόπισαν οι συγγενείς του, οι οποίοι πήγαν στο σπίτι για να δουν αν είναι καλά, αφού απο το προηγούμενο βράδυ δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματα τους. Κανείς δεν γνωρίζει το λόγο της αυτοκτονίας, αφού ο 42χρονος δεν άφησε πίσω του κάποιο σημείωμα.

Tags: 

Πάτρα: Έδειραν χρηματιζόμενο γιατρό.

Αγνώριστο απο το ξύλο έκανε γνωστό χειρουργό της Πάτρας ο άντρας μίας ασθενούς, όταν άκουσε πόσα λεφτά ήθελε ο γιατρός.

Η ηλικιωμένη γυναίκα είχε υποβληθεί σε αρκετές επεμβάσεις απο τον ίδιο χειρούργο, δίνοντας του σε κάθε περίπτωση ποσά για τις υπηρεσίες του τα οποία κυμαίνονται απο 2 εώς 9 χιλιάδες ευρώ.

Η 4η και τελευταία εγχείριση που εκτέλεσε ο συγκεκριμένος γιατρός στην ηλικιωμένη, ήταν και αυτή που ξεχύλησε το ποτήρι. Ο σύζυγος της ασθενούς ρωτούσε συνεχώς πόσο θα κόστιζε η επέμβαση, αλλά ο γνωστό γιατρός τον απέφευγε επιμελώς.

Tags: 

Εξιτήριο απο το νοσοκομείο για το Ρωμανό.

Εξιτήριο απο το νοσοκομείο Γ.Γεννηματάς πήρε χθες ο Νίκος Ρωμανός, μετά απο αναγκαστική νοσηλεία εξαιτίας της απεργίας πείνας του νεαρού, η οποία τον εξασθένισε.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Ρωμανός νοσηλευόταν στο νοσοκομείο μετά την απεργία πείνας που είχε ξεκινήσει σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη μη χορήγησή εκπαιδευτικών αδειών για την παρακολούθηση μαθημάτων στο ΤΕΙ Αθηνών, στο οποίο πέρασε με πανελλαδικές μέσα από τη φυλακή.

Tags: 

Τους νάρκωναν και τους λήστευαν.

Στο κέντρο της Αθήνας εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι δύο γυναίκες Ρομά, οι οποίες τον τελευταίο χρόνο είχαν ναρκώσει και ληστέψει οχτώ ηλικιωμένουν άντρες, στην περιοχή της Αττικής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο γυναίκες έψαχναν σε αγγελίες εφημεριδών για ηλικιωμένους άντρες που έψαχναν για σύντροφο. Αφού λοιπόν κανόνιζαν ένα ραντεβού στο σπίτι του θύματος, έβαζαν υπνωτικά χάπια και άλλες ναρκωτικές ουσίες στον καφέ ή στο αφέψημα του εκάστοτε ηλικιωμένου και μόλις εκείνος έχανε τις αισθήσεις του, τότε του έκλεβαν ό,τι πολύτιμο υπήρχε μέσα στο σπίτι.

Tags: 

Βομβιστική επίθεση σε γαλλικό σχολείο στη Καμπούλ.

Ένας νεκρός και τουλάχιστον 16 τραυματίες είναι το αποτέλεσμα της επίθεσης δολοφονίας, που εκετελέσθη στο γαλλικό σχολείο Εστεκλάλ, στην Καμπούλ του Αφγανιστάν.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών του Αφγανιστάν, τον στρατηγό Αγιούντ Σαλάντζι, το θύμα είναι ο βομβιστής, ένα 17χρονο αγόρι. Όπως ανακοίνωσαν και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, το αγόρι μπήκε στο σχολείο, ζωσμένο με εκρηκτικά, τα οποία και πυροδότησε αμέσως, προκαλώντας έτσι τον απόλυτο πανικό στους μαθητές που εκείνη την ώρα είχαν σχολική εκδήλωση.

Tags: 

Βρέθηκε νεκρός 42χρονος ναυτικός στην Κοιλάδα Αργολίδας.

Θλίψη και απορία έχει δημιουργήσει στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου ενός 42χρονου ναυτικού, ο οποίος εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένος απο πυροβόλο όπλο στην αυλή του σπιτιού του, στην περιοχή της Κοιλάδας Αργολίδας.

Συγκεκριμένα, τον άτυχο 42χρονο εντόπισε φιλικό του πρόσωπο, όταν πήγε να τον επισκεπτεί στην οικεία όπου και διέμενε το θύμα. Ο 42χρονος βρέθηκε στην αυλή του, με ένα τραύμα στο κεφάλι και ένα ακόμα στο θώρακα, ενώ πιο δίπλα βρέθηκε και ένα περίστροφο.

Tags: 

Νύχτα τρόμου για μία οικογένεια στην Πεντέλη.

Τρομακτικές στιγμές έζησε μία οικογένεια απο την Πεντέλη όταν, τα ξημερώματα της Πέμπτης, δέχτηκε επίθεση απο τους ληστές με τον ηλεκτρικό σίδερο.

Η σπείρα είχε απασχολήσει ξανά, μόλις δύο μήνες πριν, τις Αρχές και εκτιμάται πως είναι η ίδια που εκτέλεσε και αυτή την επίθεση στο σπίτι της Πεύκης, όταν υπό την απειλή μαχαιριού και σίδερου, τρομοκράτησαν μία μητέρα με τα παιδιά της.

Οι τέσσερις δράστες είχαν σκεπασμένα τα πρόσωπα τους με κουκούλες και, αφού χτύπησαν τη μητέρα στο πρόσωπο, έδεσαν τα θύματα και τα κλείδωσαν σε ένα δωμάτιο.

Tags: 

Σελίδες