Σεπτέμβριος 2014

Τα επαγγέλματα με τις περισσότερες «πληγές» απο την οικονομική κρίση.

Η ΕΛΣΤΑΤ πραγματοποίησε μία έρευνα σχετικά με την αγορά εργασίας. Η έρευνα αυτή διήρκησε απο το Νοέμβριο του 2011 μέχρι τις άρχες αυτολυ του μήνα και τα αποτελέσματα δείχνουν περίτρανα την οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα μας.

Είναι συνολικά 38 κατηγορίες ανάμεσα στα επαγγέλματα που αντιμετωπίζουν τη μεγαλύτερη κρίση και στην κορυφή βρίσκονται οι πωλητές λιανικής, αφού μέρα με τη μέρα ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις βάζουν λουκέτο.

Δείτε τα αποτελέσματα :

Tags: 

Εκπτώσεις στις τράπεζες και εισπρακτικές εταιρείες

Ολοένα και πιο δυσβάσταχτες γίνονται οι συνθήκες στην Ελλάδα του 2014. Οι τράπεζες επιτέλους πήραν το μήνυμα και αρχίζουν διαγραφές χρεών χωρίς την τοκογλυφία που τους υπερχρέωνε μέχρι και 150 φορές την αξία του κάθε δανείου.
Είδαν οι ιθύνοντες των τραπεζών πως δεν υπάρχει περίπτωση να εισπράξουν τους τόκους και έτσι εριξαν νερό στο κρασί τους και επιζητούν απο τους οφειλέτες μόνο το κεφάλαιο που δανείστηκαν.

Tags: 

Η απάτη των διαγωνισμών του ΑΣΕΠ

Χιλιάδες όνειρα απο άνεργους καταλήγουν στον κάλαθο των αχρήστων , όταν στους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ ουσιαστικά γίνονται εξυπηρετήσεις συμφερόντων .
Ένας απο αυτούς τους διαγωνισμούς πραγματοποιήθηκε για την πλήρωση δυο περίπου χιλιάδων θέσεων για λογαριασμό της ΝΕΡΙΤ . Περίπου δώδεκα χιλιάδες υποψήφιοι κατέθεσαν χαρτιά και οι περισσότεροι δεν πήραν καν ειδοποίηση για εξετάσεις . Απο αυτούς προσλήφθηκαν περίπου 1100 άτομα ενώ οι υπόλοιποι 900 προσλήφθηκαν με άγνωστους όρους και εξετάσεις.

Tags: 

Χειρουργήθηκε χρυσόψαρο με όγκο στον εγκέφαλο!

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Μια οικογένεια αποφάσισε να δώσει εκατοντάδες δολλάρια με σκοπό να σώσει το χρυσόψαρο της απο βέβαιο θάνατο, καθώς αυτό είχε αναπτύξει έναν επικίνδυνο όγκο στον εγκέφαλο.

Το χρυσόψαρο είναι μέλος της οικογένειας τα τελευταία 10 χρόνια και έτσι, όταν ανακάλυψαν ένα χρόνο πριν, πως το ψαράκι είχε εμφανίσει έναν όγκο αρκετά μεγάλο στο κεφάλι, αποφάσισαν πως δεν θα μείνουν με στραυρωμένα τα χέρια και το π΄γαν στο γιατρό.

Tags: 

Νέο: Πάρκινγκ για ποδήλατα!

Μία νέα εφεύρεση που μας έρχεται φυσικά απο την Κίνα για να δώσει τέλος στο πρόβλημα χώρου που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι στο να παρκάρουν τα ποδήλατα τους.

Ως γνωστόν, η χρήση ενός ποδηλάτου για τις διάφορες μετακινήσεις είναι κάτι το οποίο γίνεται εδώ και πολλά χρόνια στην Κίνα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα όμως να μαζευτεί μεγάλος αριθμός ποδηλάτων, χωρίς να υπάρχει χώρος στάθμευσης για όλα. Τα διαμερίσματα είναι όλα πολύ μικρά για να φιλοξενήσουν και τα ποδήλατα και ο δρόμος δεν αποτελεί ασφαλές σημείο.

Tags: 

Το μέλι και οι θεραπευτικές του ιδιότητες.

Το μέλι είναι μία θαυματουργή προσφορά της φύσης, με υπέροχη γεύση αλλά και πολλές σημαντικές, ευεργετικές ιδιότητες για τον ανθρώπινο οργανισμό. Διαθέτει πολλά θρεπτικά συστατικά και χαρίζει μακροζωία.

1. Προσθέστε μέλι σε βραστό νερό ή πράσινο τσάι και δείτε τη χοληστερόλη να εξαφανίζεται.

2. Αν ήπιατε ένα ποτηράκι αλκόολ παραπάνω, λίγο μέλι με λεμόνι θα σας επαναφέρει.

3. Βοηθάει στο μεταβολισμό, ειδικά σε περιπτώσεις παχυσαρκίας.

4. Λίγο μέλι σε χλυαρό γάλα θα σας απαλλάξει απο τις αϋπνίες.

Tags: 

Χαρτί τουαλέτας για λίγους!!!

Το γνωστό σε όλους ρητό σχετικά με τα μεταξωτά οπίσθια και την ανάγκη τους για...μεταξωτά εσώρουχα, πέρασε ένα στάδιο παραπέρα, καθώς πλέον υπάρχει και το κατάλληλο χαρτί υγείας για αυτές τις περιπτώσεις.

Αυτό μάλλον είχε κατα νού μία αυστραλιανή εταιρεία χαρτικών ειδών όταν αποφάσισε να λανσάρει μία νέα σειρά χαρτιών υγείας...με χρυσό!

Tags: 

Κλέφτης I-phone έστειλε πίσω όλες τις επαφές!

Δεν υπάρχει χειρότερο απο το να σου κλέβουν το κινητό σου τηλέφωνο. Έκτος απο φωτογραφίες και άλλα έγγραφα που χάνονται, χάνεται και το πολυτιμότερο όλων: οι επαφές σου!

Κάτι τέτοιο πρέπει να σκέφτηκε και ο ληστής του I-phone, ο οποίος έκατσε και αντέγραψε χειρόγραφα όλες τις επαφές που υπήρχαν μέσα στο τηλέφωνο και τις έστειλε στον κακόμοιρο ιδιοκτήτη.

Tags: 

Χώρες με περίεργα...ρεκόρ!

1. Βενεζουέλα : η χώρα με τις ομορφότερες γυναίκες του κόσμου.

2. Δανία : η χώρα με τους πιο ευτυχισμένους κατοίκους

3. Χονγκ Κονγκ : η χώρα με τις γρηγορότερες συνδέσεις Internet.

4. Αργεντινή : η χώρα με τις περισσότερες εθνικές εορτές.

5. Μεξικό : η χώρα με το μεγαλύτερο ποσοστό μαχυσαρκίας.

6. Ρωσσία : η χώρα με τη μεγαλύτερη παραγωγή διαμαντιών

7. Ιαπωνία : η χώρα με το μεγαλύτερο προσδόκιμο ζωής στις γυναίκες.

8. Ιταλία : η χώρα με τα καλύτερα αγωνιστικά αμάξια.

Tags: 

Τα πιο...ευφάνταστα ελληνικά ονόματα!!!

Πόσες φορές έχετε γνωρίσει κάποιον που το όνομα του είναι Κώστας ή Νίκος ή Γιώργος; Σίγουρα είναι αμέτρητες, μιας και αυτά είναι μερικά απο τα πιο συχνά ονόματα που συναντά κανείς στη χώρα μας.

Υπάρχουν όμως και μερικά άλλα ονόματα, όχι και τόσο κοινά, που όμως κανένας δεν θα ήθελε να έχει.

Δείτε ποιά είναι αυτά!

Tags: 

Σελίδες