Μάιος 2014

Βιετνάμ

Το Βιετνάμ (βιετναμ.: Việt Nam, γαλλ. Viêt Nam) επίσημη ονομασία Σοσιαλιστική Δημοκρατία του Βιετνάμ, είναι χώρα της Νοτιοανατολικής Ασίας, η 2η πολυανθρωπότερη χώρα με κομμουνιστικό καθεστώς στον κόσμο. Έχει συνολική έκταση 332.501 τετραγωνικά χιλιόμετρα και συνορεύει βόρεια με την Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας, δυτικά με το Λάος και την Καμπότζη, ενώ ανατολικά, νότια και νοτιοδυτικά βρέχεται από τα νερά του Κόλπου του Τονκίνο, της Θάλασσας της Νότιας Κίνας και του Κόλπου της Ταϊλάνδης.

Tags: 

Ζέβρα

Η ζέβρα είναι περισσοδάκτυλο θηλαστικό ζώο που ανήκει στις Ιππίδες, συγγενής του αλόγου. Το συνηθέστερο είδος Ζέβρας είναι η Ζέβρα η γνήσια (Equus zebra).
Γενικά, μοιάζει με το άλογο. Το τρίχωμά της είναι άσπρο ή πολύ ανοιχτό κίτρινο με λεπτές μαύρες ραβδώσεις, οι οποίες υπάρχουν και πάνω στην κοντή και όρθια χαίτη της. Έχει μήκος 2,2μ. και ζυγίζει γύρω στα 200 κιλά. Έχει μικρό κεφάλι, αλλά ευκίνητα αυτιά, που στρέφονται σε μεγάλες γωνίες.

Tags: 

ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Για τους περισσότερους από μας, τα τυχερά παιχνίδια είναι μια μορφή ψυχαγωγίας την οποία μπορούμε να απολαμβάνουμε οποιαδήποτε στιγμή, αλλά υπάρχει και ένα ποσοστό παικτών που αφήνουν τα τυχερά παιχνίδια να γίνονται ο βασικός σκοπός της ζωής τους. Όλοι μας, λίγο πολύ, έχουμε ακούσει ιστορίες για άτομα που έχουν καταστραφεί από τον τζόγο.

Tags: 

Τι πρέπει να διαθέτει ο τέλειος άνδρας για να τον θέλουν όλες

Τα 30 στοιχεία που αν τα διαθέτει κάποιος άνδρας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί... τέλειος ανέδειξε μεγάλη έρευνα που διεξήγαγε μεγάλη εταιρεία ρούχων.
Η Austin Reed ρώτησε πάνω από 2.000 γυναίκες για τα στοιχεία που πρέπει να διαθέτει ο «τέλειος άνδρας» και συνέταξε τη λίστα με τα 30 σημαντικότερα από αυτά.

Tags: 

Είναι δυνατόν;

Μια χελώνα βρέθηκε με περασμένη μια συσκευασία μπύρας 6-pack στο σώμα της.
Το πλαστικό εμπόδισε τη χελώνα να αναπτυχθεί φυσιολογικά και της έχει δημιουργήσει μια καμπύλη στη μέση οπού το σώμα της χελώνας μαζί με το καβούκι της σταμάτησε να αναπτύσσεται...

Η εικόνα που κάνει το γύρο του κόσμου μας κάνει να σκεφτόμαστε τι πρέπει να κάνουμε για να αποτρέψουμε παρόμοιους βασανισμούς ζώων απο ανθρώπινη αμέλεια

Tags: 

πέθανε ενώ γύριζε την σκηνή του θανάτου του

Συγκλονισμένη είναι η καλλιτεχνική κοινότητα της Ιορδανίας από τον απροσδόκητο θάνατο ενός δημοφιλούς ηθοποιού, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη διάρκεια των τηλεοπτικών γυρισμάτων μιας σαπουνόπερας, μετέδωσαν σήμερα αραβικά μέσα ενημέρωσης.
Ο ηθοποιός Μαχμούντ αλ Σαουάλκα κατέληξε μπροστά στα μάτια του συναδέλφου του Μουντχίρ Ριχάν, ο οποίος υποδυόταν το γιο του, στα γυρίσματα μιας σκηνής της σαπουνόπερας με τίτλο «Αδελφοποιτοί». Το σενάριο έλεγε πως ο Σαουάλκα θα πέθαινε. . . τηλεοπτικά, ανέφερε η καθημερινή εφημερίδα της Αιγύπτου αλ Μάσρι αλ Γιουμ.

Tags: 

Επιστήμονες του Πανεπιστημίου του Σέφιλντ ανακάλυψαν την ύπαρξη ζωής στο Διάστημα

Οι φωτογραφίες δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα και πρόκειται για εικόνες που κατέγραψε ένα ηλεκτρονικό μικροσκόπιο από οργανισμό που εντοπίστηκε στην στρατόσφαιρα.

Ο οργανισμός εντοπίστηκε από ένα επιστημονικό αερόστατο σε υψόμετρο 27 χιλιομέτρων από την επιφάνεια της Γης και αυτό, σύμφωνα με τους επιστήμονες συνιστά απόδειξη ότι δεν μπορεί να προέρχονται από τον πλανήτη μας. Πρόκειται για μικρόβια που πιθανότατα προέρχονται από αλλού, υποστήριξαν οι επιστήμονες.

Tags: 

Σελίδες