Μάρτιος 2014

Στην Ελβετία τώρα και μπέργκερ με 10 ευρώ!!!

Μέχρι τώρα ξέραμε πως τα McDonald’s είναι φτηνά! Τώρα όμως διατίθεται από τα McDonald’s της Ελβετίας μπέργκερ με 10 ευρώ!

Η εταιρεία άρχισε να πουλάει το “The Prime”, όπως το ονομάζει, το οποίο είναι με 200 γραμμάρια φρέσκο Ελβετικό κιμά βοδινού, παλαιωμένο χωριάτικο τυρί, μπέικον, λαχανοσαλάτα, ρόκα και ειδική σάλτσα. Αυτό θα είναι το καινούριο σήμα της εταιρείας στην Ελβετία. Επιπλέον, άλλαξαν και τις κλασικές τηγανητές πατάτες με "Επίπεδες και στρογγυλές σαν παχουλά πατατάκια".

Είπαν σε αθλήτρια να ντυθεί γιατί κομπλεξάρει τους υπόλοιπους...

Οι υπέυθυνοι του Γυμναστηρίου Planet Fitness στο Ρίτσμοντ της Καλιφόρνια, είπαν σε συνδρομήτριά τους να ρίξει κάτι επάνω της, γιατι η σωματική της διάπλαση ήταν τέτοια που αποθάρρυνε τους υπόλοιπους συνδρομητές.

Όπως αναφέρει το KTVU Channel 2, η Τίφανι Ωστιν ανάρωνε από αυτοκινητιστικό ατύχημα και για να βοηθήσει την αποθεραπεία της, γράφτηκε στο γυμναστήριο. Όμως, η προπόνησή της διεκόπη από τους υπευθύνους του γυμναστηρίου που την διέκοψαν και της ζήτησαν να ρίξει κάτι επάνω της γιατί το γυμνασμένο της σώμα ενοχλούσε κάποιους από τους υπόλοιπους γυμναζόμενους.

Βρέθηκε το δεύτερο μισό απολιθώματος προϊστορικής χελώνας μετά από 165 χρόνια

Ένας ερασιτέχνης παλαιοντολόγος που έψαχνε για δόντια καρχαρία σε ένα ρυάκι στην αμερική, βρήκε κάτι πολύ πιο ενδιαφέρον:

το μισό από ένα κόκαλο μπροστά ποδιού μιας τεράστιας θαλάσσιας χελώνας. Πιο εντυπωσιακό βέβαια είναι το γεγονός πως το άλλο μισό του βρίσκεται σε ένα μουσείο εδώ και 165 χρόνια! "Μόλις είδα πως ταιριάζουν, δεν πίστευα στα μάτια μου" δήλωσε ο Τζέιον Σέιν του κρατικού μουσείου του Νιου Τζέρσεϊ.

Καινούριος νόμος απαγορεύει στους χωρισμένους να κάνουν σεξ.

Ένας νέος νόμος προτάθηκε στην Μασαχουσέτη των ΗΠΑ. Ο νόμος αυτός θα απαγορεύει στους χωρισμένους γονείς να κάνουν σεξ στο σπίτι τους, μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες του διαζυγίου.

Ο δικαστής Ριτσαρντ Ρος, λέει πως "οι προς διαζύγιο γονείς απαγορεύεται να βγαίνουν ραντεβου και να κάνουν σεξ μέσα στο σπίτι μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες διαζυγίου, της επιμέλειας του παιδιού και διατροφής, εκτός κι αν οριστεί διαφορετικά από το δικαστήριο."

Παχύσαρκο 12χρονο κορίτσι που δεν μπορεί να σταματήσει να τρώει κάνει σωτήρια εγχείρηση

Εγχείρηση στον εγκέφαλο άφησε την Alexis Shapiro με υποθαλαμική παχυσαρκία, η οποία την αναγκάζει να πεινάει συνέχεια και ως επακόλουθο να αποκτήσει τεράστιο βάρος.

Η δωδεκάχρονη Alexis θα υποβληθεί σε σωτήριο γαστρικό μπαϊπάς καθώς πήρε πάνω από 65 κιλά σε 2 χρόνια εξαιτίας μιας μεταβολικής δυσλειτουργίας που προκλήθηκε από χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο.

Αυτή είναι η πιό ωραία παραλία...

Σύμφωνα με το ημερολόγιο, μπαίνουμε κι επισήμως αύριο στην άνοιξη. Το βλέπουμε εξ'άλλου και στον καλό καιρό που επικρατεί γύρω μας. Είναι καιρός δηλαδή, αν τα οικονομικά μας το επιτρέπουν να οργανώνουμε σιγά σιγά τις καλοκαιρινές μας διακοπές.

Τι καλύτερο λοιπόν από αυτή την πανέμορφη παραλία, την Baia do Sancho στην περιοχή Fernando de Noronha της Βραζιλίας. Η παραλία αυτή ψηφίστηκε ως η κορυφαία για το 2014 από τη κορυφαίο αμερικάνικο ταξιδιωτικό γραφείο TripAdvisor, το οποίο πήρε τα σχόλια και τις κριτικές εκατομμυρίων τουριστών τον τελευταίο χρόνο.

Σαρωτική νίκη της κεντροδεξιάς στη Σερβία

Σαρωτική νίκη για την κεντροδεξιά στην Σερβία όπως ανακοινώθηκε και επίσημα σχετικά με τα αποτελέσματα των Βουλευτικών Εκλογών στην γειτονική χώρα. Για την ακρίβεια στο 99.44% των καταμετρηθέντων ψήφων από τις 250 έδρες η κεντροδεξιά καταλάμβανει τις 158.

Πανωλεθρία γνώρισε ο συνδυασμός των Σοσιαλιστών του πρωθυπουργού Ντάτσιτς αφού πήρε 13.51% το οποίο αντιστοιχεί σε 44 έδρες.

Το υπόλοιπο ποσοστό διαμοιράζεται στο Δημοκρατικό Κόμμα και στο Νέο Δημοκρατικό Κόμμα.

Από ότι φαίνεται η Κεντροδεξιά στην Ευρώπη αρχίζει σιγά σιγά να ανακτά τις αισθήσεις της..

Κομβικός ο ρόλος της Ελλάδας στην ενεργειακή διασύνδεση της Ευρώπης

Στον κομβικό ρόλο της Ελλάδας στην ενεργειακή διασύνδεση της Ευρώπης αναφέρθηκε ο κ. Ευ. Βενιζέλος στο πλαίσιο συζήτησης των υπουργών Εξωτερικών της Ε.Ε. με θέμα τη σχέση ενεργειακής και εξωτερικής πολιτικής.

Έπεξε στο ΛΟΤΤΟ τα νούμερα από το κινέζικο κουλούρι και μέρδισε 2.000.000

Αν έχεις τύχη διάβαινε λέει ο λαός μας. Κουλουράκια της καλής τύχης λέγονται τα κινέζικα κουλουράκια. Άντε μετά να μην πιστεύεις στην τύχη...

Η 75χρονη Emma Duvoll από την Νέα Υόρκη, δεν έπαιζε σχεδόν ποτέ της τυχερά παιχνίδια. Γυρίζοντας σπίτι της από ένα γεύμα σε κινέζικο εστιατόριο είδε ότι είχε τζακποτ. Αποφάσισε λοιπόν να παίξει ΛΟΤΤΟ χρησιμοποιώντας τα νούμερα από το κουλουράκι που την κέρασαν στο εστιατόριο. Το αποτέλεσμα ήταν να κερδίσει το τζακποτ των 2 εκατομμυρίων δολλαρίων.

Ουκρανία: Συνεδριάζει αύριο το NATO μετά από αίτημα της Πολωνίας

Η Πολωνία ζήτησε από το ΝΑΤΟ, να διεξαχθούν κατεπείγουσες διαβουλεύσεις για το θέμα της Ουκρανίας. Κάθε κράτος μέλος μπορεί να ζητήσει να διεξαχθούν διαβουλεύσεις οποτεδήποτε κατά την κρίση οποιουδήποτε κράτους μέλους απειλείται η εδαφική ακεραιότητα, η πολιτική ανεξαρτησία ή η ασφάλειά του. Έτσι, αύριο, Τρίτη, ξεκινάνε οι συζητήσεις.