Ιανουάριος 2014

Έξω απο την ΓΑΔΑ συγκέντρωση

Συγκέντρωση έγινε το μεσημέρι έξω από την ΓΑΔΑ. Πολύς κόσμος έχει συγκεντρωθεί και διαμαρτύρεται για συμπαράσταση προς τους 45 που συνελήφθησαν στα επεισόδια που έγιναν στο γραφείο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Ο Πηλαδάκης συνελήφθει

Ο επιχειρηματίας Κώστας Πηλαδάκης που είχε εκδοθεί ένταλμα εις βάρος του για οφειλές που χρωστούσε στο Δημόσιο συνελήφθη χθες από αστυνομικούς του τμήματος Γλυφάδας. Οι οφειλές του προς το Δημόσιο φθάνουν τα 4.037.060. Ο επιχειρηματίας έχει οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Ληστεία σε σούπερ μάρκετ

Ληστεία σε σούπερ μάρκετ στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου έγινε χθες το απόγευμα στις 8 παρά 20, οι δράστες ήταν δυο και πήραν χρήματα από το ταμείο του σούπερ μάρκετ και φεύγοντας τραυμάτισαν έναν υπάλληλο με μαχαίρι, ο υπάλληλος μεταφέρθηκε αμέσως στο Λαϊκό νοσοκομείο.

Σαμαράς Βενιζέλος

Αύριο το απόγευμα στις 6 η ώρα έχει προγραμματιστεί συνάντηση μεταξύ Αντώνη Σαμαρά και Ευάγγελου Βενιζέλου. Η συνάντηση θα γίνει για να συζητήσουν οι δυο αρχηγοί των κομμάτων για τις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην κυβέρνηση και την Τρόικα.

Γιατί η μαμά σου σε λέει με ...λάθος όνομα!?

Είμαστε σίγουροι πως αρκετοί από εσάς το έχετε πάθει με τα παιδιά σας, ή τους Γονείς αντίστοιχα! Αλλά τι έχει να πει και ο sigmund Froid πάνω στο θέμα?

Συνελήφθη καταζητούμενος επί 17 χρόνια

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε 48χρονος που τον αναζητούσε η Intrepol εδώ και 17 χρόνια για ανθρωποκτονία.

Ο λόγος για έναν 48χρονο Αλβανό, ο οποίος κατηγορείται ότι στις 17 Ιουνίου 1997 μπήκε στο σπίτι ενός ομοεθνούς του στους Αγίους Σαράντα και τον σκότωσε με πυροβόλο.

Σύμφωνα με το LamiaReport, σε βάρος του είχε εκδοθεί Ερυθρά Αγγελία διεθνών αναζητήσεων της Interpol Αλβανίας, για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ο καταζητούμενος Αλβανός εντοπίστηκε χθες στη Λιβαδειά.
πηγή: enikos.gr

Η μοτοσυκλέτα των απαγωγέων

Μια από τις μοτοσυκλέτες των απαγωγέων του επιχειρηματία Καραμολέγκου βρήκαν πριν λίγο οι αρχές στον γέρακα. Η μοτοσυκλέτα ήταν κλεμμένη και είχε κλαπεί πριν 20 μέρες.

Σελίδες