Δεκέμβριος 2013

Τι αλλάζει στα όρια ηλικίας για τα ασφαλιστικά ταμεία.

Κάθε φέτος και χειρότερα για τους ασφαλισμένους στα ασφαλιστικά ταμεία καθώς τίθενται σε εφαρμογή διατάξεις των ασφαλιστικών νόμων που κάνουν...
δυσκολότερη την ζωή όχι μόνο όσων είναι συνταξιούχοι αλλά και όσων προσδοκούν μελλοντικά σύνταξη.

Οι βασικότερες αλλαγές που φέρνει το 2014 στο καθεστώς των συντάξεων αφορούν τόσο στην αύξηση των ορίων ηλικίας, στην παύση χορήγησης του ΕΚΑΣ σε όσους είναι κάτω των 65 ετών, αλλά και στο μεγάλο «μαχαίρι» που θα πέσει στις επικουρικές συντάξεις.

Ξεχάστε ότι σας βαραίνει... Ηρεμήστε και απολαύστε τα Χριστούγεννα

Η αγαπημένη γιορτή του χρόνου έφτασε και εμείς θα θέλαμε με τη σειρά μας να ευχηθούμε σε όλους τα καλύτερα.

Ευχόμαστε σε όλους να περάσουν τα χριστούγεννα μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και να νιώσουν την ευτυχία της γιορτής αυτής.

Χρόνια πολλά σε όλους.

Θετικά αποτελέσματα βλέπει η Τράπεζα Ελλάδος παρά την αύξηση των μη εξυπηρετούμενων δανείων

Για σημάδια βελτίωσης των τραπεζικών μεγεθών, για πρώτη φορά έπειτα από αρκετά χρόνια, κάνει λόγο η ετήσια έκθεση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, υπογραμμίζοντας...
ωστόσο ότι παραμένουν μεγάλες προκλήσεις, με σημαντικότερη την περαιτέρω επιδείνωση της ποιότητας δανείων των τραπεζών.

Γλιτώνουν τη διαθεσιμότητα οι υπάλληλοι ΕΛΤΑ

Ο υπουργός Μεταφορών αφού εξήρε την προσπάθεια της διοίκησης και των εργαζομένων των ΕΛΤΑ για την εξυγίανση της εταιρείας, σημείωσε πως τα «ΕΛΤΑ θα απογειωθούν». «Τα ΕΛΤΑ βούλιαξαν κι αυτά μέσα στην ακινησία που μας διέκρινε τα προηγούμενα χρόνια. Σήμερα όμως αισθάνομαι ικανοποιημένος και υπερήφανος γιατί τόσο η διοίκηση όσο και οι εργαζόμενοι έχουν κάνει πολλά και σημαντικά βήματα προόδου προς την κατεύθυνση της εξυγίανσης», είπε χαρακτηριστικά. Απαντώντας σε ερώτηση για την πορεία ιδιωτικοποίησης της εταιρείας, τόνισε πως αυτό δεν αφορά το άμεσο μέλλον.

Επικίνδυνη οδήγηση στους δρόμους της Μόσχας

Η ανάγκη για ανδρεναλίνη στους άντρες είναι γεγονός. Και πολλές φορές προσπαθούν να αντλήσουν την ικανοποίηση των υψηλών χτύπων της καρδιάς και του κινδύνου μέσω της επικίνδυνης οδήγησης.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που οδηγούν με υπερβολική ταχύτητα για να νιώσουν την τεστοσερόνη τους να εκτοξεύεται.

Στο βίντεο αυτό μπορείτε να δείτε τι γίνεται όταν ένας Ρώσος βρίσκεται στους δρόμους της Μόσχας με ένα Evo στα χέρια του.

Ο Σατιρικός τρόπος των Ράδιο Αρβύλα για Μπογδάνο-Σφακιάνακη

Με το δικό τους τρόπο σχολίασαν οι Ράδιο Αρβύλα τη Συνέντευξη του καλλιτέχνη Νότη Σφακιανάκη στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο. Τελικά το αποτέλεσμα είναι ακόμη πιο καυστικό και φυσικά χιουμοριστικό..

Απολαύστε το βίντεο:

Γεμάτα τα κρατητήρια της Ηγουμενίτσας

Ασφυκτικά γεμάτα τα κρατητήρια της Ηγουμενίτσας καθώς συλλαμβάνονται καθημερινά κυριολεκτικά δεκάδες λαθρομετανάστες αφού τα κυκλώματα που τους μεταφέρουν τους περνάνε πρώτα από την Ελλάδα για να προωθηθούν στη συνέχεια στην Ιταλιά.

Κυνηγούν τους δράστες στην εθνική οδό

Στην Εθνική οδό Κορίνθου Πατρών κυνηγούν οι αστυνομικοί τους δράστες που σταμάτησαν ένα αυτοκίνητο λήστεψαν τον οδηγό και τον χτύπησαν