Οκτώβριος 2013

Να κάνω μια ερώτηση?

Γεια σας παιδιά? Τι κάνετε? Θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος για γνωριμίες μέσω κινητού, επειδή γενικά ενδιαφέρομαι για αυτό τι είδος γνωριμιών και επειδή γενικά είμαι πολύ ντροπαλός και δεν μπορώ να προσεγγίσω μια γυναίκα μου φαίνεται πιο απλό να το κάνω μέσω τηλεφώνου, που εκεί μπορώ να μιλήσω με την κοπέλα και αφού ότι ταιριάζουμε να το προχωρήσω για να συναντηθούμε από κοντά. Όταν έψαχνα βρήκα μια εταιρία την Teligron LTD που έχει υπηρεσία μηνυμάτων στο νούμερο 54122. Ρε παιδιά το έχει δοκιμάσει κάποιος? Ξέρετε να με ενημερώσετε γενικά περί αυτών των υπηρεσιών?

Συλλήψεις στο αεροδρόμιου Ηρακλείου

Στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου την Κυριακή το πρωί συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τμήματος του Αερολιμένα Ηρακλείου 2 αλλοδαποί από το Κονγκό και δύο
αλλοδαποί από το Αφγανιστάν για πλαστογραφία πιστοποιητικών και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Η τυχερή μου γνωριμία

Κορίτσια γειά σας, με λένε Ηρώ και είμαι 31 χρονών, Όπως όλες μας έτσι και γω σκέφτομαι πότε θα έρθει η ώρα να φορέσω το νυφικό μου και να ανέβω τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο μου. Πάντα πίστευα στον ένα και μοναδικό έρωτα αλλά αυτός ο έρωτας δεν ερχόταν ποτέ. Είχα πληγωθεί πολύ από προηγούμενες σχέσεις στις οποίες είχα επενδύσει και η αλήθεια είναι ότι είχα κλειστεί στο καβούκι μου. Φοβόμουν πολύ μην πάθω τα ίδια γιατί δεν θα το άντεχα για πολλοστή φορά.

Ελεύθερος μετά απο 19 χρόνια φυλάκης

Ένας αναπληρωτής επίτροπος της αστυνομίας στην Ταϊλάνδη αφέθηκε ελεύθερος από την κυβέρνηση, ο αναπληρωτής επίτροπος είχε καταδικαστεί για την δολοφονία σε μια ληστεία που είχε γίνει το 1989 σε ένα παλάτι στην Σαουδική Αραβία.

Δοκίμασε κάτι διαφορετικό

Όλοι οι άνθρωποι έχουν σαν απώτερο στόχο κάποια στιγμή στη ζωή τους να βιώσουν τον έρωτα και την αγάπη.Οι επιλογές που μας δίνονται καθημερινά μπορεί να είναι άπειρες,αυτό όμως που έχουμε όλοι ανάγκη είναι να βιώσουμε και να νιώσουμε κάτι ουσιαστικό. Πολλές φορές δεν υπάρχει χρόνος ίσως και να μην υπάρχει και διάθεση. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να χάνουμε τις ελπίδες μας.Η δημιουργία ιστοσελίδων που έχουν σαν στόχο τις γνωριμίες είναι πολλές.Μην αυταπατάστε όμως!!

Δωρεά στο Πανεπηστήμιο της Κύπρου

Στο Πανεπιστήμιο της Κύπρου ένας άνθρωπος έδωσε δωρεά 400.000 ευρό και ζήτησε να τηρηθεί η ανωνυμία του.Ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Κωνσταντίνος Χριστοφίδης
δήλωσε ότι το πανεπιστήμιο αποφάσισε όλο το ποσό να δοθεί στο Σωματείο Ευημερίας Φοιτητών και να μοιραστεί σε φοιτητές ανάλογα με τις ανάγκες του.

Ο νεκρός με τα μεγαλύτερα κέρδη.

Το περιοδικό Φόρμπς έδωσε τον τίτλο της προσωπικότητας που δεν βρίσκεται στην ζωή με τα περισσότερα κέρδη για το 2012 που για πρώτη φορά ξεπερνιέται η πρωτιά που είχε για τόσα χρόνια ο Έλβις Πρίσλεϊ.

Σελίδες