Αύγουστος 2012

Με το μυαλό στον ΠΑΟΚ ο Ατρόμητος

 

Επιστροφή στην ελληνική πραγματικότητα για τον Ατρόμητο, ο οποίος ξεκίνησε την Παρασκευή (31/8) την προετοιμασία του, ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Super League.

 

LIVE: Συν. Τύπου Φερνάντο Σάντος

LIVE: Συν. Τύπου Φερνάντο Σάντος - www.sport.gr
body { behavior:url("templates/default2/scripts/csshover.htc"); }

Σύνδεσμοι Προσβασιμότητας

Τελευταία ενημέρωση: 31/08/2012 @ 11:24

 

Παρακολουθήστε από τη Sport Web TV τις δηλώσεις του Φερνάντο Σάντος για τα δύο πρώτα παιχνίδια της Ελλάδας στα προκριματικά του Μουντιάλ. Ο πορτογάλος τεχνικός θα ανακοινώσει και τις κλήσεις των διεθνών για τα δύο πρώτα παιχνίδια.

 

 

Στίβος: Πέμπτος ο Φιλιππίδης στη Ζυρίχη

Την πέμπτη θέση στον τελικό των Ντάιαμοντ Λιγκ στίβου της Ζυρίχης κατάκτησε ο Κώστας Φιλιππίδης.Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στο επί κοντώ πέρασε με την πρώτη προσπάθεια τα 5.40μ. αλλά δεν τα κατάφερε στις τρεις που επιχείρησε στα 5.55μ. κι έμεινε εκτός της πρώτης τριάδας του αγωνίσματος.

Δικαίωμα στο όνειρο και στην υπέρβαση

Δικαίωμα στο όνειρο και στην υπέρβασηΜε οδηγό τον περυσινό άθλο του ΠΑΟΚ που κατάφερε κόντρα σε όλα τα προγνωστικά να νικήσει μέσα στο Λονδίνο την Τότεναμ και να «κλειδώσει» την πρόκρισή του στη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ, ο Ατρόμητος θα κυνηγήσει απόψε (22.00) στην Αγγλία όσες ελπίδες του αφήνει το 1-1 του πρώτου αγώνα με τη Νιούκαστλ στο Περιστέρι.

Στις 7 Σεπτεμβρίου η συνάντηση Σαμαρά - Ρομπάι

29-08-2012 20:23:50

 Συνάντηση με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Χέρμαν βαν Ρομπάι, ο οποίος επισκέπτεται την χώρα μας την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου θα έχει ο πρωθυπουργός.Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται επίσης το ενδεχόμενο για συναντήσεις του Αντώνη Σαμαρά και με την επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ και με τον πρόεδρο της ΕΚΤ, Μάριο Ντράγκι πριν από την Σύνοδο Κορυφής του Οκτωβρίου.Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

Μήνυση από τον Δήμο Κορίνθου

Μήνυση από τον Δήμο ΚορίνθουΧωρίς νέες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για τη μετατροπή του στρατοπέδου εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων Κορίνθου σε κέντρο κράτησης παράνομων μεταναστών κύλησε το τελευταίο τριήμερο στην πόλη.

ΠΓΔΜ: Αμείωτη η ένταση στους κόλπους του ...

Η ένταση στους κόλπους του κυβερνητικού συνασπισμού της ΠΓΔΜ συνεχίζεται χωρίς καμία ένδειξη αποκλιμάκωσής της.Το βράδυ της προηγούμενης Παρασκευής συναντήθηκαν, εκτάκτως, στα Σκόπια ο πρωθυπουργός της χώρας και αρχηγός του VMRO-DPMNE Νίκολα Γκρούεφσκι και ο ηγέτης του συγκυβερνώντος αλβανικού κόμματος DUI Αλί Αχμέτι, αναφέρει ο σημερινός Τύπος των Σκοπίων και επιβεβαιώθηκε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο.Από τη συνάντηση δεν προέκυψε κανένα αποτέλεσμα.Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλί Αχμέτι ζήτησε από το Νίκολα Γκρούεφσκι να συμπεριληφθούν και οι Αλβανοί αγωνιστές του UCK στο νομοσχέδιο, το οπο

Παπαζαχαρίας: Στα μέτρα μας ο Πανιώνιος

 

Ο Αρης αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο τη Δευτέρα (27/8, 20:30GR), στο ματς με το οποίο ολοκληρώνεται η πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος και ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας δίνει το σύνθημα για τη νίκη.

 

Φερέιρα: Μπράβο Λουκά! Σας υπολογίζω όλους!

 

Τα εύσημα στον Λουκά Βύντρα για τον άψογο επαγγελματισμό του και το εκπληκτικό παιχνίδι που έκανε στην Λιβαδειά απένειμε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στο περιθώριο της σημερινής (26/8) προπόνησης στην Παιανία, ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε πως υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, αφού τα παιχνίδια είναι πολλά και άπαντες θα είναι χρήσιμοι για να βγει η σεζόν...

 

Σελίδες