Ιούνιος 2012

Ανανέωσε ο Πάντος, ανακοινώθηκαν τέσσερις

".Ο Μιχάλης Αυγενικού είναι 19 ετών (έχει γεννηθεί στις 25/01/1993) και αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού χαφ και δεξί μπακ. Προηγούμενες ομάδες που αγωνίστηκε ήταν ο Αστέρας Παστίδας , οι Ακαδημίες Διαγόρα και ο Διαγόρας Ρόδου.Ο Κωνσταντίνος Γανωτής είναι 20 ετών (έχει γεννηθεί στις 14/05/1992) και αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού χαφ. Προηγούμενες ομάδες που αγωνίστηκε ήταν οι Ακαδημίες του Παναθηναϊκού, ο Ασπρόπυργος  και ο Ηρακλής Ψαχνών.Ο Νικόλαος Κοροβέσης είναι 21 ετών (έχει γεννηθεί στις 10/08/1991) και αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ - χαφ.

Σύνοδος πρυτάνεων στην Ερέτρια

Από την πλευρά τους, κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι πρυτάνεις αναμένεται να ζητήσουν αποκατάσταση των αρμοδιοτήτων των συγκλήτων στα πανεπιστήμια για εκλογή πρυτανικών αρχών και κοσμητόρων από την πανεπιστημιακή κοινότητα, επαναφορά τμημάτων και τομέων, συνέχιση της χρηματοδότησης των ΑΕΙ από το κράτος, και επανεξέταση του συστήματος της «ταξινομικής» ψήφου για τις εκλογές, δηλαδή το νέο σύστημα εκλογών σύμφωνα με το νέο νόμο.

Ευνοϊκές ρυθμίσεις συνταξιοδότησης για μητέρες με ανήλικα τέκνα

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Νέος πρόεδρος της Βουλής ο Ευ. Μεϊμαράκης

Με νέο ρεκόρ ψήφων για την εκλογή προέδρου από τη Μεταπολίτευση και μετά, εξελέξη πρόεδρος της Βουλής ο κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης. Σε σύνολο 290 βουλευτών που ψήφισαν, ο κ. Μεϊμαράκης συγκέντρωσε 223 ψήφους, ενώ υπήρξαν επίσης 66 λευκά και ένα άκυρο. Το ψηφοδέλτιο με το όνομα του Ευάγγελου Μεϊμαράκη έσπευσε να επιδείξει ο απερχόμενος πρόεδρος της Βουλής, Βύρων Πολύδωρας, λίγο πριν το ρίξει στην κάλπη κατά τη διαδικασία ψηφοφορίας για την ανάδειξη του νέου προεδρείου του Σώματος. Ως γνωστόν ο κ. Πολύδωρας διεκδικούσε για τον εαυτό του την θέση του Προέδρου της Βουλής. Ο κ.

Δεν συναντήθηκαν Σήφης-Αναστό, προς διαζύγιο με... μουστάκια

Αμφότερες οι πλευρές είναι δυσαρεστημένες η μία με την συμπεριφορά και τους χειρισμούς της άλλης. Ο Κορωνάκης δείχνει με την στάση του ότι είναι αποφασισμένος να προχωρήσει στην λύση της συνεργασίας με τον Αναστόπουλο, προκειμένου να κάνει… ένα βήμα ακόμα προσλαμβάνοντας τον επόμενο προπονητή του ΟΦΗ! Βέβαια, κάτι τέτοιο ουσιαστικά δεν δεσμεύει κανέναν μιας έχει παρθεί απόφαση που αναφέρει ότι δεν μπορεί να προχωρήσει καμία υπόθεση μέχρι τις 11 Ιουλίου. Πάντως, όλα τα δεδομένα συγκλίνουν στο διαζύγιο με τον... μουστάκια.

Βέροια: Απηλλάγησαν επτά από τα οκτώ μέλη της ΧΑ

Η έλλειψη του συγκεκριμένου παράβολου (καταθέσεως εγκλήσεως) διαπιστώθηκε μετά το πέρας της εξέτασης των μαρτύρων, αλλά και των απολογιών, κατά τη στιγμή της εισαγγελικής πρότασης, γεγονός που οδήγησε το δικαστήριο στην απόφαση να κηρύξει άκυρη τη διαδικασία, κατ' εφαρμογήν ειδικής διάταξης που προβλέπεται σ' αυτές τις περιπτώσεις.

Το Ελσίνκι μπορεί να ζητήσει εγγυήσεις για τη βοήθεια προς την Κύπρο

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Μαριάνο Ραχόι: Δεν αντέχουμε για πολύ τα σημερινά ...

Ο ισπανός πρωθυπουργός Μαριάνο Ραχόι παραδέχθηκε σήμερα ότι η χώρα του δεν μπορεί να συνεχίσει «να δανείζεται για μεγάλο χρονικό διάστημα» με τα σημερινά επιτόκια που τής επιβάλλουν οι αγορές, οι οποίες ανησυχούν για τις τράπεζες και τη δημοσιονομική κατάσταση της χώρας.

Το Βατικανό επιστρατεύει Αμερικανό δημοσιογράφο ...

Η απόφαση του 85χρονου Πάπα Βενέδικτου συμπίπτει με την θέλησή του να προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές στην κορυφή της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας.Η Αγία Έδρα πέρασε πρόσφατα από... συμπληγάδες με την απόλυση του επικεφαλής της τράπεζας του Βατικανού και την σύλληψη και φυλάκιση του μπάτλερ του Πάπα, ο οποίος κατηγορείται για την διαρροή εμπιστευτικής αλληλογραφίας του Ποντίφικα.

Καταδότες μέσω smartphone ψάχνουν οι Βρετανικές Αρχές

«Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τον κόσμο να μάς βοηθήσει να πατάξουμε το έγκλημα και να συλλάβουμε αυτούς που πρέπει να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης» δήλωσε ο Μάρκ Ρόουλι, εκπρόσωπος της αστυνομίας, ο οποίος έσπευσε,να συστήσει, στους Λονδρέζους να ανατρέχουν κάθε εβδομάδα στην εφαρμογή.

Σελίδες