Μάιος 2012

Φαβορί ο Πογιέ για τη Σουόνσι

Νο1 φαβορί για να διαδεχτεί τον Ρότζερς στον πάγκο των Ουαλών είναι ο Γκους Πογιέ, που την περασμένη σεζόν καθοδήγησε την Μπράιτον. Με την Μπράιτον ο Πογιέ πανηγύρισε την άνοδο στην Championship το 2011, ενώ τη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε έκανε μια αξιοπρεπέστατη πορεία -τηρουμένων των αναλογιών- καταλαμβάνοντας τη 10η θέση στο δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα. Πέρα από τον Πογιέ, ως υποψήφιοι διάδοχοι του Ρότζερς φέρονται οι Μίκαελ Λάουντρουπ, Ίαν Χόλογουεϊ (Μπλάκπουλ) και Κρις Χιούτον (Μπέρμιγχαμ).

Οι επιχειρήσεις αναζητούν διέξοδο στην εξωστρέφεια

Δ. Μανιφαβα Επιβράδυνση του ρυθμού αύξησης των εξαγωγών, παρά το γεγονός ότι έχουν αυξηθεί σημαντικά οι επιχειρήσεις που αναπτύσσουν εξαγωγική δραστηριότητα, προβλέπει για το 2012 ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων (ΠΣΕ). Μιλώντας χθες στην ετήσια γενική συνέλευση του ΠΣΕ, η πρόεδρός του κ. Χριστίνα Σακελλαρίδη ανέφερε ότι οι ελληνικές εξαγωγές προβλέπεται να αυξηθούν κατά 4% έως 6% το 2012 σε σχέση με το 2011, έναντι αύξησης 9,4% που σημείωσαν οι εξαγωγές το 2011 σε σχέση με το 2010. Ο χαμηλότερος ρυθμός ανάπτυξης των εξαγωγών οφείλεται τόσο σε εξωγενείς όσο και σε ενδογενείς παράγοντες.

«Μάχη, μάχη μάχη...»

«Έχουμε βρεθεί κι άλλη φορά πίσω στο σκορ, όπως με τη Μακάμπι. Η ομάδα έχει το μέταλλο και την εμπειρία να ανταπεξέλθει. Παλέψαμε πολύ και αναδειχθήκαμε νικητές στη μάχη του ριμπάουντ. Το τρίποντο του Καλάθη, του Περπέρογλου και το καλάθι του Σμιθ ήταν τα κλειδιά της νίκης», είπε αρχικά ο φόργουορντ του «Τριφυλλιού». Για τη συνέχεια τόνισε: «Δεν εγκαταλείψαμε την προσπάθεια και αυτός είναι ο δρόμος για το ΣΕΦ. Το τρίπτυχο για την επιτυχία είναι είναι μάχη, μάχη μάχη.

Kλείνει το κεντρικό ξενοδοχείο Athens Imperial

Του Σταθη Κουσουνη Λουκέτο βάζει αύριο άλλη μία ξενοδοχειακή μονάδα στην Αθήνα, η οποία βρίσκεται στην πλατεία Καραϊσκάκη. Πρόκειται για το ξενοδοχείο 5 αστέρων Athens Imperial, δυναμικότητας 237 δωματίων, τη διακοπή λειτουργίας του οποίου ανακοίνωσε χθες η μισθώτρια εταιρεία Ελληνική Τουριστική ΑΞΤΕ, της αλυσίδας Classical Ηotels, του Ομίλου Ν. Δασκαλαντωνάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, βασικές αιτίες για την απόφαση της ξενοδοχειακής αλυσίδας να αφήσει τη μίσθωση της μονάδας είναι η διαρκής υποβάθμιση περιοχών του κέντρου της πρωτεύουσας και η οικονομική κρίση.

Δήμος Θεσσαλονίκης: Η Αριστοτέλους δεν δίνεται για προεκλογικές συγκεντρώσεις

30/5 ΞΑΝΘΗ – 31/5 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΕ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ICON

Ξενοδοχείο στην Ελλάδα στα 10 καλύτερα του κόσμου

Σύμφωνα λοιπόν με το έγκυρο περιοδικό το ξενοδοχείο Grace στη Σαντορίνη καταλαμβάνει τη 2η θέση στην κατηγορία “best hotels for location”. Δείτε τα 10 καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου: 1. Aman Sveti Stefan, Μαυροβούνιο

Κατηγορούμενη η Google και το Street View για υποκλοπή δεδομένων

Τώρα, η πλήρης κλίμακα των δραστηριοτήτων της έχει αναδειχθεί μέσα από τις κατηγορίες συγκάλυψης, αφού και οι αμερικανικές ρυθμιστικές αρχές οι οποίες έχουν πληροφορίες από ένα ανώτερο στέλεχος της το οποίο είχε προειδοποιήσει ήδη από το 2007 για τις πληροφορίες που συλλέγουν τα αυτοκίνητα της Google σε όλη τη χώρα.

LIVE WEB TV: Ατλέτικο Μινέιρο - Κορίνθιανς

Παρακολουθήστε ζωντανά από τη WEB TV του Sport.gr την αναμέτρηση της Ατλέτικο Μινέιρο με την Κορίνθιανς για την 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Βραζιλίας.

Μπάσκετ: Στους τελικούς της Ανατολής οι Σέλτικς

Ο Ρατζόν Ρόντο «πήρε την ομάδα στις πλάτες του» στα τελευταία 4 λεπτά και με 11 από τους 18 συνολικά πόντους που πέτυχε, η Βοστόνη επικράτησε των Σίξερς με 85-75. Η σειρά των τελικών της ανατολικής περιφέρειας ξεκινάει σήμερα.

Σελίδες