Απρίλιος 2012

Οι κινεζικές αερογραμμές προχωρούν στην αγορά 20 Boeing 777

Οι κινεζικές αερογραμμές China Eastern συμφώνησαν στην αγορά 20 αεροσκαφών Boeing 777 για να καλυφθούν οι αυξανόμενες ανάγκες της χώρας για διεθνή ταξίδια μεγάλων αποστάσεων.Παράλληλα, προχώρησαν και στην πώληση πέντε αεροσκαφών Airbus A340 στην αμερικανική εταιρεία διότι τους έπεφταν ακριβά στη συντήρησή τους, δήλωσε εκπρόσωπος του οργανισμού στο πρακτορείο Associated Press. Η πώληση των πέντε αεροσκαφών θα αποφέρει κέρδη ύψους 530 εκατ. ευρώ στην εταιρεία της Σαγκάης, ενώ αυτά που αγοράστηκαν αναμένεται να φθάσουν στην Κίνα σταδιακά, μεταξύ 2014-2018.

Μπέκαμ: Κύριος ο Γκουαρντιόλα

Ο 36χρονος βρετανός χαρακτήρισε "κύριο" τον ισπανό τεχνικό, επισημαίνοντας πως αν και φίλαθλος της Ρεάλ Μαδρίτης, του αρέσει πολύ ο τρόπος παιχνιδιού της Μπαρτσελόνα. "Eμαθα πως ο Γκουαρντιόλα θα φύγει από την Μπαρτσελόνα. Δεν είναι μόνο ένας σπουδαίος προπονητής, αλλά είναι και κύριος. Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι ήταν ο πρώτος που μου τηλεφώνησε μετά τον τραυματισμό μου στον αχίλλειο τένοντα. Εγώ υποστηρίζω τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά μου αρέσει πολύ ο τρόπος που η ομάδα του παίζει και αξίζει ότι έχει κερδίσει. Του εύχομαι τα καλύτερα…", έγραψε ο Μπέκαμ στη σελίδα του στο facebook.

Να επανεξετάσει το θέμα του εμπάργκο στο ιρανικό ...

Μιλώντας πριν τον δεύτερο γύρο, τον Μάιο, των συνομιλιών ανάμεσα στο Ιράν και την «ομάδα 5+1» (τα πέντε μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ -ΗΠΑ, Ρωσία, Κίνα, Γαλλία και Βρετανία- και η Γερμανία), σημείωσε ότι η έμφαση πρέπει να δοθεί στο να πειστεί η Τεχεράνη να συνεργαστεί με την προοπτική της ανακούφισής της από τις κυρώσεις. Η Ρωσία καλεί να υπάρξει μια «βήμα προς βήμα» επίλυση της διένεξης.

Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ εκατοντάδες δικηγόροι & ...

Την πόρτα του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος θα περάσουν 695 δικηγόροι και συμβολαιογράφοι, οι οποίοι διαπιστώθηκε ότι έχουν στην κατοχή τους ακίνητη περιουσία ιδιαίτερα μεγάλης αξίας και την ίδια στιγμή δηλώνουν στην εφορία χαμηλά ή ακόμη και μηδενικά εισοδήματα.

Αυτοκτόνησε έφηβος στη Λεμεσό - Πιθανόν θύμα ...

Σοκ προκάλεσε στην κοινωνία της Λεμεσού, η είδηση της αυτοκτονίας ενός 15χρονου, ο οποίος ενδεχομένως δεχόταν απειλές. Σύμφωνα με καταγγελίες του πατέρα του, υπήρξε θύμα συμμοριών που δρουν σε σχολεία της πόλης.Όπως αναφέρει το pafospress, σχολιάζοντας το γεγονός ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, ανέφερε ότι μέχρι στιγμής ο πατέρας δεν έχει προβεί σε οποιαδήποτε καταγγελία. Πρόσθεσε ότι η εξέταση της υπόθεσης αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Spiegel: Tότε που οι Έλληνες μας κορoϊδευαν που αγοράζαμε μια φέτα καρπούζι

Όπως αναφέρει το περιοδικό, στην Ελλάδα βλέπαμε παλιότερα ως… ανέκδοτο τις καταναλωτικές συνήθειες των Γερμανών! Τώρα όμως λόγω κρίσης τα πράγματα άλλαξαν… Η κατανάλωση είχε γίνει η κύρια πηγή της αυτοεκτίμησης για τους Έλληνες, οι οποίοι ωθούμενοι από τις πολιτικές του ΠΑΣΟΚ ακολούθησαν ένα συγκεκριμένο μοντέλο κατανάλωσης, γράφει το Spiegel. Και η τάση αυτή συνεχίστηκε με την εισροή των κονδυλίων της ΕΕ, σύμφωνα με το περιοδικό. Οι καιροί όμως άλλαξαν και «η κατανάλωση έπεσε από το βάθρο της λόγω της κρίσης και όλο και περισσότεροι Έλληνες καταλαβαίνουν την αξία της γερμανικής λιτότητας.

Eπι σκοπον

Tου Γιαννη Κουκουλα / gianniskoukoulas@gmail. com Φαίνεται πολλοί το είχαν... απωθημένο να δουν τον Μέσι και την παρέα του να φεύγουν με κατεβασμένα τα κεφάλια από τον ημιτελικό της Τρίτης. Και οι πανηγυρισμοί των «εχθρών» της Μπαρτσελόνα ανά τον κόσμο και όχι των φίλων της Τσέλσι ήταν ακόμα πιο έντονοι, επειδή η ομάδα του Λονδίνου πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με δέκα παίκτες.Κανείς όμως απ όσους έβγαλαν το... δηλητήριό τους έπειτα από το 2-2 της Βαρκελώνης δεν μίλησε για αντιποδόσφαιρο.

Κυβερνητική κρίση στη Βρετανία λόγω Μέρντοχ

ioanna,  δεν αντέχω, θα στα πω,.. Γιατί παρακαλώ πρέπει να τους πούμε και ευχαριστώ που έρχονται.; Εσένα σου λένε ευχαριστώ που σπουδάζεις εκεί, μένεις εκεί, εν ολίγοις που τους τα ακουμπάς;; Και μην μου πεις 'ναι",γιατί και εγώ εκεί σπούδασα και έχω ιδίαν γνώσην. Για κανέναν λόγο δεν πρέπει να γίνουμε οι γλύφτες τους. Στο κάτω κάτω αυτοί ξεκίνησαν τη ιστορία προσπαθώντας να μας ξεφτιλίσουν με γελοίες εκπομπές και εικόνες.

Σελίδες