54122: Έλαβα μήνυμα απο αυτό τον αριθμό.

Βλέποντας αρκετά post σχετικά με αυτό τον αριθμό, αποφάσισα και εγώ να καταθέσω τη δική ιστορία, να δώσω τα φώτα μου, που λένε και στο χωριό μου.

Δεν πάει πολύς καιρός απο τότε που έλαβα στο κινητό ένα γραπτό μήνυμα απο μία γυναίκα-δεν θυμάμαι και το όνομα- που ζητούσε γνωριμία. Θυμάμαι την έκπληξη μου σαν τώρα, δεν μπορούσαν να καταλάβω πώς βρήκε αυτή η άγνωστη τον προσωπικό μου αριθμό και μου έστελνε μηνύματα.

Πριν λάβω αυτό το μήνυμα ομως, είδα πως είχα κι άλλο ένα εισερχόμενο που έλεγε κάτι για φιλανθρωπικά, κάτι κωδικούς που δεν κατάλαβα και στο τέλος ένα τηλέφωνο. Πήρα λοιπόν κι εγώ για να δω τί επιτέλους είχε συμβεί. Επρόκειτο περί τηλεφωνικού κέντρου, όπου μίλησα με μία κοπέλα. Εξήγησα εντόνως πώς έχει η κατάσταση και για το μήνυμα που είχα λάβει.

Η κοπέλα μου είπε κάτι για εγγραφή και για μία ιστοσελίδα που δεν κατάλαβα. Της εξήγησα όμως πως εγώ, μεγάλος άνθρωπος πια, δεν έχω σχέσεις με υπολογιστές και μέιλ και τέτοια, επομένως είναι αδύνατο για μένα να έχω κάνει εγγραφή. Τότε ήταν που μου μίλησε για της περιπτώσεις όπου, ένας αριθμός μπορεί να καταχωρηθεί είτε απο φάρσα κάποιου γνωστού είτε κατά λάθος, να θέλει δηλαδή ένας άνθρωπος να γραφτεί και βάζοντας λάθος αριθμό, να καταχωρηθεί το κινητό ενός άλλου ανθρώπου.

Ρώτησα τί χρειάζεται να κάνω για να μη μου ξανάρθει μήνυμα και τότε η κοπέλα μου ζήτησε τον αριθμό μου και με διέγραψε απο την υπηρεσία αμέσως. Έκτοτε δεν έχω λάβει ξανά κανένα μήνυμα, ούτε είχα κάποια άλλη ενόχληση. Είδα σε άλλες περιπτώσεις με παρόμοιες εταιρείες, οτι ο κόσμος έχει συχνά πρόβλημα. Ευτυχώς εγώ δεν συνάντησα κάτι δυσάρεστο και εξυπηρετήθηκα αμέσως. Αν σας έρθει μήνυμα απο αυτό τον αριθμό, καλέστε στο 211 1768263 και θα διαγραφείτε. Ελπίζω να βοήθησα όσο το δυνατόν καλύτερα με τις πληροφορίες αυτές.

Tags: