Υπερτιμολογήσεις σε περίπτερα

Είναι γνωστό πλέον οτι το 75 % των περιπτέρων που υπάρχουν στην επικράτεια της Αττικής,ανήκουν πλέον σε μετανάστες που θέλησαν να στρώσουν την δική τους δουλειά χωρίς αφεντικά πάνω απο το κεφάλι τους.
Οι περισσότεροι βλέποντας το εγχείρημα αυτό θέλουν να στηρίξουν τις μικροεπιχειρήσεις των μεταναστών.Οι ίδιοι όμως θέλοντας να βγάλουν απο τη μύγα ξύγκι όπως λέει και ο απλός λαός,υπερτιμολογούν τα προιόντα εώς και 300% επάνω απο την αρχική τους τιμή,μη δίνοντας σημασία στους ελεγκτικούς μηχανησμούς του κράτους και μη λαμβάνοντας υπ οψιν την οικονομική κατάσταση που υπάρχει αυτή τη στιγμή στη χώρα μας.

Ενδεικτικά τα αναψυκτικά που πωλούνται απο τις εταιρίες μόλις 0,46 λεπτά στα περίπτερα τα βρίσκουμε απο 0,90 εώς και 1,20.
Καπνιστικά αξεσουάρ όπως χαρτάκια και φιλτράκια το καπέλο ξεπερνάει σχεδόν πάντα το 150% της αξίας τους ,όπως και τα προιόντα σοκολάτας που πωλούνται στα περίπτερα με καπέλο εώς και 100%.
Οι ιθύνοντες του υπουργείου οικονομικών αγρόν αγοράζουν και δεν συμμετέχουν στη διόρθωση αυτής της αισχροκέρδειας που ολοένα και εξαφανίζει τα χρήματα απο τους φορολογούμενους πολίτες της Ελλάδας.

Το όπλο του καταναλωτή είναι ένα και πολύ δυνατό.Αν βλέπετε αισχροκέρδεια καταγγείλτε το.
Το ΙΝΚΑ περιμένει τα τηλέφωνα σας για καταγγελίες και πιστέψτε μας είναι πολύ πιο δυνατό όπλο απο οποιονδήποτε κρατικό ελεγκτικό μηχανισμό που υπάρχει.

Tags: