Πανιώνιος: Την Δευτέρα (1/10) η επίσημη παρουσίαση

 

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία για την έναρξη της αγωνιστικής σεζόν 2012-2013, η ομάδα του Πανιώνιου θα... αποκαλυφθεί ενώπιον των εκπροσώπων των ΜΜΕ την προσεχή Δευτέρα 1η Οκτωβρίου και ώρα 13:00GR, στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

 

Ο προπονητής της ομάδας, Θανάσης Σκουρτόπουλος, με τους συνεργάτες του και οι παίκτες της ομάδας θα παρουσιασθούν σε μία ειδική εκδήλωση που θα λάβει χώρα στο παρκέ του κλειστού της Νέας Σμύρνης, παρουσία του Δ.Σ., της ΚΑΕ και του ιδιοκτήτη, κ.Ηλία Λιανού.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι κυανέρυθροι, μετά τη νίκη επί του Ηλυσιακού στο φιλικό προετοιμασίας την Πέμπτη (27/9), ετοιμάζονται για τον τελευταίο αγώνα προετοιμασίας που θα γίνει στο κλειστό της Γλυφάδας το Σάββατο (29/9) στις 17:30GR κεκλεισμένων των θυρών με αντίπαλο τον Ικαρο Καλλιθέας.
Σύμμαχος η FIBA, στο θέμα ΖορόσκιΟ Πανιώνιος βρήκε... σύμμαχο στο πρόσωπο της FIBA, ώστε να βρεθεί συμβιβαστική λύση στο θέμα των οφειλών προς τον Ιβάν Ζορόσκι.
Η διεθνής ομοσπονδία έστειλε επιστολή στον σέρβο γκαρντ και του πρότεινε να βρεθεί μία συμβιβαστική λύση, αναγνωρίζοντας με αυτόν τον τρόπο τις προσπάθειες που έχει καταβάλει η διοίκηση του Ιστορικού, αλλά και τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στην Ελλάδα.