Θεσσαλονίκη: Κήδεψαν ζωντανή γυναίκα.

Ένα τραγικό περιστατικό ήρθε στο φως και προκαλεί το λιγότερο ανατριχίλα στο άκουσμα του. Ο λόγος για μία 49χρονη γυναίκα, η οποία, όπως όλα δείχνουν, κατέληξε να κηδευτεί νεκρή, καθώς είχε υποστεί κώμα τύπου νεκροφάνειας, το οποίο οι γιατροί εξέλαβαν ως θάνατο και ειδοποίησαν την οικογένεια της.

Η 49χρονη νοσηλευόταν σε ιδιωτική κλινική λόγω της περιπέτειας που περνούσε με την επάρρατη νόσο. Λόγω επιπλοκών, παρουσίασε νεκροφάνεια την οποία οι γιατροί εξέλαβαν ως θάνατο και έδωσαν τη σορό της πίσω στην οικογένεια για να πραγματοποιηθεί ταφή.

Η κηδεία πραγματοποιήθηκε κανονικά, μόνο που λίγη ώρα μετά η 49χρονη συνήλθε, μόνο για να πεθάνει λίγη ώρα αργότερα απο καρδιακή ανακοπή. Μερικοί περαστικοί αλλά και μία παρέα ανήλικων παιδιών που βρίσκονταν κοντά στο νεκροταφείο, δήλωσαν πως άκουσαν χτυπήματα και φωνές απο ένα τάφο και ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία.

Δυστυχώς όμως, ήταν ήδη πολύ αργά. Τέσσερις διαφορετικοί ιατροδικαστές που εξέτασαν τη σορό της άτυχης γυναίκας, επιβεβαίωσαν το γεγονός, πως ενταφιάστηκε ζωντανή, καθώς τα μάτια της ήταν ανοικτά και τα χέρια σε διαφορετική θέση.

Tags: