Δολοφονία 29χρονης στην Καλλιθέα: στη φυλακή ο Γεωργιανός σύζυγος της

Η 29χρονη άτυχη γυναίκα, είχε βρεθεί στραγγαλισμένη με μια ζώνη στο σπίτι της στην Καλλιθέα. Ο 32χρονος εν διαστάση Γεωργιανός σύχυγος του θύματος, είχε κληθεί να απολογηθεί στην τακτική ανακρίτρια. Μετά την απολογία του, κρίθηκε προφυλακιστέος και οδηγήθηκε στη φυλακή.

Όταν ο κατηγορούμενος, συνάντησε τον 11 χρονών γιό του έξω από την Ευελπίδων, τον πήρε αγκαλιά και του είπε ότι όλα είναι ψέμματα και να μην πιστεύει τίποτα από αυτά που ακούει. Του είπε να κάνει υπομονή και ότι ο ίδιος είναι αθώος και δεν σκότωσε τη μητέρα του.

Σύμφωνα με την απολογία του, την συγκεκριμένη ημέρα, ο πατέρας είχε περάσει από το σπίτι νωρίς το πρωί και η σύζυγός του, κατέβασε κάτω στην είσοδο την 6 χρονών κόρη τους για να την πάει αυτός στο σχολείο. Μετά όπως είπε επέστρεψε στο σπίτι του στην περιοχή των Πετραλώνων.

Είπε στην ανακρίτρια ότι με την εν διαστάση σύζυγό του δεν είχαν καλή σχέση και τσακώνονταν συχνά αλλά προσπαθούσαν για το καλό των παιδιών να το ισορροπήσουν. Ισχυρίστηκε επίσης ότι δεν είχε κλειδί του σπιτιού αφού είχε αλλάξει την κλειδαριά όταν εκείνος μετακόμισε. Εκείνος κατηγορεί τον σύντροφο της κοπέλας, ο οποίος επίσης κρατείται στις φυλακές.

Όπως δήλωσε ο σπιτονοικοκύρης του διαμερίσματος, την Κυριακή το πρωί, είχε μπει ένας άγνωστος άντρας στο διαμέρισμα καί όταν η κοπέλα επέστρεψε έγινε μεγάλος καυγάς με δυνατές φωνές.

Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου λέει ότι υπάρχουν πάρα πολλές ασάφειςς στην υπόθεση και θα πρέπει να διαλευκανθούν όλα τα σκοτεινά σημεία.